Stress, gå in i väggen, utbränd?!

Jobb idag, 12.30-21.15! Får se hur det går, har så jäkla ont i magen idag så vet inte var jag ska ta vägen.. Men jobba tänker jag göra iaf!

Nästan konstant magont och huvudvärk, känner att jag inte hinner med någonting, även om jag gör det. Orken är slut för längesen.. Det värsta är väl att om jag fortsätter såhär lär jag väl bryta ihop, stressar hit och dit hela tiden tycker jag. Jag måste lugna ner mig om jag ska orka med det här känner jag. Men det är lättare sagt än gjort!


;)

Tänk om jag skulle umgås med ett jävla fyllo. Jag umgås bara med slampor jag! ;)

Haha du är för underbar! ♥

:)

Idag är jag piggare iaf. Men känner fortfarande att huvudet är lite tungt efter lördagens bravader... ;) Ska lägga in bilderna sen så ni får se tänkte jag :)

Har inte gjort mycket alls idag, var tänkt att jag skulle till Malin och plugga, men jag tog mig knappt ur sängen imorse pga huvudvärk och nackspärr. Måste ha sovit bra konstigt inatt :P

Ska ta och städa lite här hemma nu och sen får jag se om hjärtat kommer hit när han har slutat :)


Hörs senare :)

You make me happy♥

Bakis

Bakis som bara den och som pricketöver i:t så har jag jätteont i magen av flera anledningar.. Det var iaf jätteroligt igår, mycket skidåkning och ALLDELES för mycket sprit av alla de slag.. Det värsta är att jag inte kommer ihåg allt, inte roligt att ha svarta luckor direkt...

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kika på en film och ladda upp bilderna från igår på facebook :)

Malin, ska vi ta en varsin?! ;)


Still going strong...

Fortfarande vaken. Och inte är jag trött heller. Suger rätt bra måste jag erkänna... Ska ta och lösa lite korsord och läsa lite så blir jag förhoppnignsvis trött. Det är ju BARA 4 timmar tills klockan ringer, och då lär jag väl vara helt död är jag rädd! :P

Ser iaf fram emot en riktigt rolig dag imorgon, med skidåkning, öl/jägerdrickande, roligt folk och garanterat många skratt! :)


Rätt som vann?



Jag tyckte att det var helt rätt person som vann Lets Dance.
Vad tyckte ni? :)

:)

Pratade precis med älsklingen :) Jag ska ta och plocka fram kläderna jag ska ha imorgon och sen ska jag ta och krypa ner i min nybädade säng och försöka sova. Hur nu det ska gå med tanke på att jag inte är ett dugg trött...

Hörs imorgon nångång, om jag är kapabel till att skriva när jag kommer hem! ;)

Puss och godnatt ♥

Underbara ungar!

Fick mig en ny telefon idag. Fick välja helt vilken jag ville ha. Blev en sådan ni ser nedan. Det är med touch på, och än så länge kommer jag inte överens med den jättebra. Men det kommer väl tillslut antar jag! ;)

Var och var barnvakt till goungarna några timmar. Malin ringde lite i panik och frågade om jag kunde vara med dem tills Hjalle kom hem, och självklart kunde jag det. Satt och spelade tvspel med Tim medans Ellie sov, sen blev det film och mys med båda två, tills Tim gick ut och lekte med en kompis. Underbara ungar är det iaf! ♥

För ett tag sen skjutsade jag mamma och Carina på Olles, de skulle bara ta några öl, jomen visst serru, det vet jag nog hur det slutar.. ;)

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, sen ska jag bädda rent i sängen och sen blir det till att mysa ner sig under täcker för att kika på en film och sen till att sova! :) Klockan ringer 04.30 imorgon.. ;)





Såhär fin är nytelefonen! :)

.


Ingenting är som förr...

Tokkär, glad och lycklig!

Hemma och bara tar det lugnt och njuter av att vara ledig idag, riktigt skönt! :) Har inte varit hemma så länge, har varit hos älsklingen och myst hela morgonen. Sen skjutsade jag honom till jobbet med, värst vad snäll jag kan vara ibland! ;)

Igårkväll gick jag och hämtade bilen hos mamma, bara för att min latmask till karl inte orkade gå hem från jobbet, så då var jag så snäll och hämtade honom när han slutade. Sen åkte vi hem till honom och kikade på film och bara myste, jag höll på att somna ett flertal gånger i soffan så jag gick och la mig, och efter en stund kommer han indundrandes och frågar om jag sover. Och det gjorde jag nästan, men inte lätt att sova när han helt plötslig är pigg och dryg! :P

Idag har vi som sagt bara myst, han vaknade tidigare än mig (som vanligt) och kikade på tv eller nåt. Sen när jag klev upp så gick han och la sig igen, så då låg även jag kvar i sängen och myste lite, sen klev vi upp och gjorde oss klara, sen skjutsade jag honom till jobbet :)

Jag ska snart ta och göra mig klar för att åka och hämta mamma på jobbet, sen ska vi åka och handla lite tills imorgon och lämna in min mobil IGEN. Sen ska jag hem och bara ta det lugnt hade jag tänkt.

Hörs senare :)


Jag är tokkär, glad och lycklig! Måste vara bästa känslan som finns ♥

Mamma är bäst!

Var och hämta min mobil idag. Och ja, den såg ju hel och fin ut, som när jag lämnade in den. Men sen när vi kommer till Jonas och Nina och jag sätter i simkortet och minneskort och knäpper på den, så är det samma JÄVLA fel fortfarande! Jag blev bra jävla less ska jag säga!! Men eftersom min mamma är bäst i världen så fick jag ta hennes nya telefon istället och hon tog sin gamla tills jag har lämnat in och fått tillbaka min igen! :)

Mamma är bäst! ♥

Powernap

Det har varit dåligt med uppdatering här i bloggen senaste dagarna. Jag har inte varit hemma nästan nånting, har jobbat och så har jag varit hos Malin och pluggat och så har jag sovit hos hjärtat :) Men jag lever iaf, men är grymt trött idag, jobbade 8-21.15 igår och började kl 8 imorse, det tär på en när man inte är van vid att jobba så mycket ska jag säga..

Jag ska ta mig en powernap nu tänkte jag och sen ska jag gå till mamma och äta gomat, hämta min mobil som äntligen är färdig! :) Sen ska vi åka och betala Vemdalsresan och sen ska vi till Jonas och Nina en sväng så jag får pröva Ninas pjäxor, om de är bättre än mina :)

Hörs senare :)


Jobb, jobb, jobb :)

Jobb, jobb, jobb! Härligt som bara den! :) Bemanningen ringde mig tidigare när jag var hos Malin och frågade om jag kunde jobba, och självklart så svarade jag ja! :) Men sen så pratade jag med mamma och hon tyckte jag skulle prata med chefen, eftersom det fortfarande går magsjuka på den avdelning som jag skulle vara på ikväll. Så det gjorde jag och då ordnade de så jag fick vara på "min" avdelning istället och jobba ikväll, så det blir jobb 15.15-21.15 ikväll, imorgon och på onsdag blir det också jobb på min avdelning 15.15-21.15! :) Och där är det ingen magsjuka! :)

Nu ska jag ta och tag tag i den där garderobstädningen jag började med igår. Åkte ju på kalas och sen gick jag till älsklingen igår istället, mycket roligare än att städa garderoben tycker jag! ;)

Och vet ni nåt superroligt då?! SARA är hemma!!! :) ♥

Hörs senare :)

Shutter Island

Var en supermysig kväll igår med älsklingen. Vi lagade gomat, tittade på film och bara myste! :) Hade saknar honom en hel del faktiskt :)

Vi kikade på Shutter Island, väldigt bra film som både gjorde att man fick rysningar och att man nästan släppte en tår. Väldigt bra film iaf, så den tycker jag att ni ska se! :)

Och vet ni då?! Ikväll kommer Sara hem, som jag har längtat! Längtar fortfarande såklart, ska se till att träffa henne i veckan! :)


Nu ska jag ta och packa ihop lite tvätt och om en stund ska jag gå till tvättstugan.. Hörs senare :)


Jag tycker om dig så himla mycket älskling ♥

Piggelin

Idag är jag pigg igen! Tror nog att blåbärssoppan igår gjorde susen! :)

Har inte gjort så mycket idag, bara varit hemma och tagit det lugnt och så har jag gått en promenad i det underbara vädret! :)

Ikväll ska jag till hjärtat när han har slutat jobba, vi ska kika på film och bara mysa. Måste ju erkänna att jag har saknat honom en del nu, var ju två dagar sen vi träffades nu :)

Hörs sen :)


Depp...

Garderobern får vänta, jag ramlade i en grop just precis. Sitter och kikar igenom massa bilder på datorn, och helt plötsligt börjar jag storböla. Det är nästan hemsk hur saker förändras, vänner som man umgicks med jämt förr träffar man aldrig nuförtiden..

Usch, ibland önskar jag nästan att jag var liten igen, sådär 5-6 år då man inte hade alla dessa jävla problem som man har nu. Det är nästan hemskt att man måste bli äldre tycker jag. Allt var så himla mycket bättre förr! Inga kärleksproblem, man slapp höra att massa folk kallar en för hora och att det pratades skit bakom ryggen på en stup i kvarten. Märks det att jag är less?!

På ett sätt är det ganska skönt att vara själv nu när jag är sjuk, så man får se fram emot och längta lite efter folk.

Ähh, nu får det vara nog på deppigheter, jag ska rycka upp mig!

Gahh

Det här är illa, jag börjar gå mig själv på nerverna... Jag kommer nog vara lagomt dryg och sällskapssjuk när jag väl får träffa folk igen ska ni veta!

Jag ska ta och städa mina garderober nu, det kan behövas...

Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Fortfarande sjuk. Men ändå något piggare nu. Somnade rätt bra igår, men har vaknat flera gånger inatt och fått springa och kräkas.. Inte roligt alls, speciellt när man inte har något att få upp!

Imorse ringde Malin strax efter halv åtta, hon hade varit och köpt coca cola, smörgåsrån och snus till mig, min ängel! Så nu har jag faktiskt lyckats få i mig några rån och lite avslagen cocacola. Hon skulle komma förbi senare med blåbärssoppa med, tack igen gumman! :)

Jag ska ta och kika på bästaste filmen nu, The Notebook. Har inte inte sett den så tycker jag att ni ska göra det! :)


Jag sökte dig och fann mitt hjärta


Ängel!

Malin, du är en ängel! :) Fick precis mess av henne om att hon kommer med lite ätbart åt mig imorgon så jag piggar på mig! :) "Lite rån, blåbärssoppa, snus och avslagen cocacola ska du iaf ha." Vad sjutton skulle jag göra utan dig pärlan?! ♥

Väntar på att hjärtat ska ringa, sen ska jag försöka sova bort den här jäkla magsjukan!



Grrrrr! ;)


Tur att det finns nåt snyggt att titta på när man är sjuk iaf! ;)


Mörkrädd...

Nu har jag snart inte kräkts på en timme, man ska inte ropa hej än. Men man kan ju hålla tummarna, (så det tycker jag ni också ska göra!!), för att det är över snart! :)

Snart är det Criminal Minds, det ska jag kika på, så med andra ord lär lamporna vara tända resten av kvällen och natten med tanke på hur mörkrädd jag är! ;)

Hatar verkligen att vara sjuk, speciellt att ha magsjuka. Blir så svag i hela jäkla kroppen.. :(

Hörs imorgon om jag lever!

Skulle ha druckit mer handsprit!

Tur att man har världens bästa men ändå taskigaste familj! De bara skrattade åt mig när de fick höra att jag ligger hemma med magsjuka, tack för den lixom!! Men ändå är de så himla snälla, alla har frågat om jag behöver nåt, isf ska jag ringa så ska de ställa det på bron åt mig, haha! ;)

Magen är då fortfarande inte på min sida, får springa till toan typ var 10e minut. Hatar att kräkas, FY FAAAN! :(


När jag jobbade i söndags så hade jag ensam hand om en pensionär med magsjuka. Och då skickade jag mess till mamma och skrev att "Handspriten är min bästa vän ikväll" fick som svar, "tänk på magen, drick den inte!". Nyss pratade jag med Nina, och då sa hon "Du kanske skulle ha druckit den där handspriten ändå!". Kanske inte så roligt för er, men jag tyckte det var väldigt roligt sagt. Älskade underbara familj, vad skulle man göra utan er?! ♥

Sjuk...

Jippie.. Magsjuka, nemen va trevlig.... Jag hatar att ha magsjuka, att kräkas är fan det värsta som finns!!! BLÄ!!


Nöjdare iaf..

Ganska nöjd nu faktiskt, eller ja, nöjdare iaf! ;) Får jobba ikväll 15.15-21.15, imorgon 8-15.30 och på lördag 15.15-21.15! :) Härligt! Och plusset är att jag får vara på en magsjukeFRI avdelning! ;)

Har precis tvättat klart allt, blev myckt fram och tillbaka springande, som vanligt när man tvättar. Men nu är det iaf gjort. Ska tvätta på söndag med tänkte jag, men då ska jag bara tvätta sängkläder och sånt så det går ju lite snabbare och då blir det inte lika mycket spring. Nackdelen är dock att jag har typ HELA lägenheten full i tvätt som hänger och torkar nu, jag tumlar ju inte kläderna för jag vill inte att de ska bli förstörda.. Men det är väl smällar man får ta antar jag! :)

Sara, kom hem nu för sjutton, jag behöver dig här hemma pussunge!! ♥

Aja, ska ta och försöka plugga lite nu tänkte jag, sen blir det till att få nåt i magen och sen gå till jobbet! :)

Hörs kanske senare ♥

.

Jag förstår mig inte på dig...

En fullspäckad torsdag!

Trött i huvudet efter att ha jobbat bland tio halvtokiga men ändå underbara pensionärer! Men deras kackel kan faktiskt få även den mest tålmodiga att bli lite trött! ;) Jag längtar verkligen till sommaren nu, att få schema och jobba, jobba, jobba! :)

Var hos Malin en sväng och pluggade idag, ännu en uppgift klar, härligt! Imorgon ska jag göra klar de två sista uppgifterna i Geriatriken och sen är den kursen slut, då kan jag koncentrera mig på de övriga kurserna. Imorgon står även tvätt på schemat, lite dåligt att man bara har två timmar på sig tycker jag. Det hinner lixom inte bli klart då.. Tur att man har torkställning i badrummet iaf! Jag vill lixom inte torktumla kläderna, vill inte att de ska bli förstörda. Men sängkläder, handdukar och strumpor tumlar jag iaf, det används ju lixom inte så det syns om det blir nåt med det :P

Aja, ska hoppa in i duschen nu och snart kommer älsklingen hit, mys! :)

Hörs imorgon!


Ge mig!!



Ögongodis! ♥


Samtliga skor är från Nelly! :)

Gå vidare...

Ibland fattar jag inte vad det är för fel....... Irriterad blir jag, det är nog bara förnamnet! Men det är väl bara släppa det och gå vidare antar jag!!

Ska ta och gå till pappsen och hämta bilen nu, sen åka förbi macken och köpa lite snus och sen ska jag till Malin och plugga en liten stund hade jag tänkt. Är nog allt på tiden nu, har ju inte träffat henne på nästan en vecka! :P

Ikväll blir det jobb med, 14.30-20.30, härligt! Plus att jag får jobba på MIN avdelning med, sånt gillas väldigt mycket ska jag säga! :)


Hörs senare ♥

Skyll på Malin! ;)

Snacka om duktig tjej! Jag har avbeställt HELA mitt paket från Halens, det tycker jag var riktigt starkt gjort faktiskt! :) Och så har jag lagt till EN klänning i mitt HM paket, men den kostar faktiskt bara 50:- ochd en är helt underbart fin! Och om ni ska skylla på nån, så skyll på Malin, det var hon som tyckte att det var en typisk Sofia klänning! ;)

Städningen går framåt, just nu har jag lite ångest över vilka gardiner jag ska sätta upp... Haha snacka om att det finns problem ibland! ;)


Ut med vintern, IN med våren!

Helt sjukt, pratade nyss med Sara, och usch vad jag saknar henne! :( Men nu är det inte allt för länge tills hon kommer hem iaf, att jag längtar dit är bara förnamnet!  ♥

Jag har varit riktigt duktig och fått in två uppgifter idag, nu ska jag ta tag i lite städning, ut med vintern och IN med våren! Ska byta gardiner och dona tänkte jag. Sen så ska jag laga gomat tills hjärtat slutar jobba klockan sju. Han tyckte att jag skulle göra det när jag har fått jobba lite, så får väl vara så snäll och göra det då! ;)

Men nu blir det till att poppa pepplistan på Spotify och städa och sjunga lite med såklart! ;)


HÖRS! :)


Hagel


Det haglade som sjutton tidigare idag. Så himla fint tycker jag! :)


She was a smart girl, till she fell in love

Hur dum får man vara egentligen... Jag tittar på Jurassic Park nu, den första. Och varje gång jag ser dem så blir jag lika jäkla rädd när de där jäkla dinosarierna hoppas fram från buskar och sånt skit...

Tur att älsklingen kommer hit bara han slutar jobba, vilket är kl tio. Han får ligga och hålla om mig inatt så jag inte vaknar och drömmer nåt! ;)

Idag blev jag utringd för att jobba, och självklart tackade jag ja! :) Fick först 15.15-21.15. Men en liten stund senare så ringde chefen och frågade om jag kunde börja jobba kl 13 istället, och självklart kunde jag göra det! :) Jag älskar verkligen att jobba, okej, det är kanske inte världens roligaste jobb. Men det är så himla givande och se hur glada pensionärerna blir när man kommer till dem! :)

Får bara hoppas att jag klarar mig från magsjuka, det går nämligen det på avdelningen jag jobbade på igår och idag.. Magsjuka måste verkligen vara det värsta som finns, iaf som jag har varit med om. Hatar att kräkas, uscha! :(

Sara, du ska veta att jag saknar dig som en tok här hemma nu! Dags att komma hemåt nu tycker jag!! :)

Och till råga på allt, inte kan jag träffa Malin på nån dag heller, vill inte smitta ner henne och goungarna ifall jag blir dålig. Så jag får hålla mig hemma i två dygn till, om jag inte bli sjuk, då blir jag hemma längre. Men jag kan lova att jag håller på att få skaplig abstinens nu. Har ju inte träffat henne på flera herrans dagar! ;)

Aja, nu kommer nog hjärtat hit närsomhellst, har saknat den token hela dagen! :)

God natt på er så hörs vi imorgon! ♥


She was a smart girl, till she fell in love.
- Carrie Bradshaw, SATC

Paff...

Hemma efter att ha varit och hälsat på mormor och sen varit hos Jonas och Nina och ätit gomat! Sen satte vi oss i soffan för att kika på Melodifestivalen, men min mage ville inte samarbeta med mig, så jag bestämde mig för att GÅ hem, så sagt och gjort. Det gjorde jag också, tur att Malin var pigg på att prata i telefon så jag hade lite sällskap på vägen iaf.

När jag nästan är hemma så ser jag Poppe stå utanför en lägenhet här, blev lite paff, visste inte att han var hemma igen. Fick iaf en gokram av honom och så pratade vi lite snabbt, var iaf riktigt roligt att träffa honom! :)

Nu är jag hemma, och jag är lite sur på mig själv... Jag som hade slutat, och så gick det med det. Jävla skitsaker!!!


Kikar på Melodifestivalen nu, får se vem som vinner då. Jag hoppas på antingen Anna Bergendahl eller Salem Al Fakir. Men man vet ju aldrig vem som kniper första platsen! :)

Hörs kanske senare, om jag inte somnat då! ;)



Toppendag!

Ganska toksut efter en toppen dag i Järvsö med massa skitåkning och skratt! :) Mamma och Viktor plockade upp mig strax före kl nio imorse och så åkte vi till Järvsö. Väl där var det bara att ta på sig pjäxor och skidor och bege sig till backen, BARNbacken! ;) Åkte i den några gånger så man kom in i det, var väldigt behövligt med tanke på att jag inte har åkt skidor på säkert 5 år!

När vi hade fikat lite så sprang vi på Nicke och Olof, och så åkte vi med dem resten av dagen. Och då kan jag lova att det blev ännu mer skratt! Underbara människor! :)

Nu har jag precis kommit ur ducshen. Väntar på att mamma ska plocka upp mig så ska vi åka och hälsa på en arg mormor på Västerbacken. Hon ringde och ville därifrån tidigare, men mamma sa att hon ju är gipsad och måste vara kvar där nån vecka till. Då hade hon svarat "Men det måste ju finnas nån JÄVLA lastbil som ni kan låna och frakta mig på!" Man kan ju inte göra annat än att skratta åt det! ;)

Efter vi har varit hos mormor ska vi åka till Jonas och Nina och äta mat, potatisgratäng och fläskfile skulle det bli, gött! ;) Sen får vi se hur min mage vill, om den tänker samarbeta så går jag till Kim efter maten och umgås med henne och lite annat folk som skulle dit. Annars stannar jag nog hos Jonas och Nina och tittar på Melodifestivalen med dem! :)


Just ja, hus? Ja, just nu är det ju inte omöjligt iaf, får se hur det blir med saker och ting.. Mamma sa att det säkert går att lösa, så det hoppas jag verkligen på att det gör med! Mer än så säger jag inte om det! ;)

Underbar dag som bara verkar bli bättre! (Om man räknar bort min JÄVLA mage då...)

HÖRS!


Told you so...

I TOLD YOU SO!!! Jag sopade banan med tjejerna på bowlingen, fan va grym jag var. Såhär bra har jag nog aldrig spelat förr! ;)

Aja, ska mysa lite med hjärtat nu och sen blir det till att sova så jag orkar upp imorgon när jag ska iväg till Järvsö med mamma och brorsan och åka skidor :)



Motivation, var finns du?

Har precis duschat, är egentligen inte jättemotiverad på att klä på mig och göra mig iordning för att träffa tjejerna. Min mage kommer en vacker dag ta kål på mig, det är jag övertygad om! Jag blir så jäkla less på att den ALDRIG ska vara på min sida! Speciellt inte nu, när hela helgen är fylld av planer och roligheter.. Men jag ska INTE sitta hemma, jag SKA ut och träffa tjejerna, imorgon SKA jag åka skidor och på kvällen TROR jag att jag SKA festa! ;) Det sist nämnda är dock inte säkert än, beror helt på hur jag känner mig efter en heldag i skidbacken det! :)

Men nu måste jag sätta fart, som vanligt ute i sista minuten... Alex hämtar mig om typ 20 minuter och jag sitter fortfarande i handduk...


Hörs senare när ni får höra att jag VANN bowlingen! ;)



Lycklig

Tänkt vad ett litet mess kan göra, att det kan få en att bli så glad. Det är ju ändå bara några få ord, men de betyder så himla mycket! :)


Tokglad för tillfället och jag har en känsla av att dagen bara kan bli bättre!




:)



Finaste och underbaraste

Less

Jag har ont i magen, för tredje dagen i rad... Börjar bli grymt less på det här nu!

Har inte sovit nå bra alls inatt, har vaknat ett tiotal gånger i panik av en jävla mardröm. Jag fattar inte hur det kan komma sig, ni vet när man ha de där fina och mysiga drömmarna och man vaknar och somnar om i hopp om att fortsätta där drömmen slutade, det funkar ALDRIG. Men när man vaknar av mardrömmar och lyckas somna om, så fortsätter den där FÖRBANNADE drömmer när man har somnat igen. Är det bara för mig det är så?!

Ikväll blir det till att umgås med tjejerna, vi ska bowla och käka mat nånstans. Kommer förhoppningsvis bli riktigt roligt, den enda som saknas är Sara!

Bowlingen tänker jag vinna, så Isabelle, glöm och dröm att du har en chans! ;)

Nu ska jag springa iväg på OK en sväng och köpa mig lite gott att ha under läppen, känner att mitt humör börjar bli dåligt, kan ju vara för att jag INTE har snusat sen igår eftermiddag!!!



Hörs sen ♥

.

And I'll take my clothes off and it will be shameless
'Cause everyone knows that's how you get famous.


I'll look at the sun and I'll look in the mirror
I'm on the right track, yeah I'm on to a winner.

Tjejdagar! :)

Vid klockan ett ska jag ner på stan och träffa Alex för att ta en fika eller äta lunch. Det kommer bli trevligt :) Sitter hemma hos hjärtat nu, ska väl vara lite social med honom innan han börjar jobba.

Imorgon så ska jag träffa tjejerna och då ska vi bowla och så ska vi käka nåt efter det. Sen på lördag bär det av till Järvsö för att åka lite skidor, jag läre ju lära om mig innan det blir Vemdalen den 27e! ;)

Hörs senare :)


Bortskämd till tusen!

Mätt och belåten. Nu blir det mys resten av kvällen, bara så ni vet! :) Hjärtat står och diskar nu, va bortskämd jag blir, haha! ;) Men det behöver man bli ibland!

Aja, nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sen åker till till hjärtat igen för att titta på Greys! ;)


Bye! ♥

ÄLSKAR

Jag ÄLSKAR mina nya kläder, var helt lyrisk när jag öppnade paketet igår måste jag erkänna! ;)

Igår åkte jag till Malin och det slutade med att jag sov där, vi kikade på husfruarna och sen kikade vi på massa serier, blev ganska sent. Men vi hade trevligt iaf, som vanligt då! :)

Idag har vi inte gjort så mycket, var till tandläkaren med Tim till klockan tio och sen var vi på Mias prylbod och kikade, jag hittade tre par clipsörhängen bara. Men lika glad är jag ändå :)

Älsklingen kom och hämtade när han hade slutat jobba vid fyra och så åkte vi hem till honom. Men vi åkte ganska snart hem till mig igen, för Mahmod hade bjudit hem nå folk så vi orka de inte vara kvar där. Så nu är vi här, jag sitter här och nördar och hjärtat lagar mat, det är väl så det ska vara?! ;)

Åker tillbaka till honom när vi har ätit och sover där inatt så han kan spela sitt efterlängtade spel imorgon när jag ligger och sover! ;)

Nu är nog maten snart klar, ska väl hjälpa till med det sista jag med! ;)

Hörs kanske senare annars får ni ha en bra kväll! :)



Förvånad? ;)

Är det nån som blir förvånad om jag skriver att jag ska till Malin? ;) Ne, trodde väl inte det, haha! Hon skulle klä på ungarna och sen hämta mig, så ska vi hämta mitt HM paket och sen åker vi hem till henne där jag antar att jag får gå mannekäng i alla kläder och sen ikväll blir det till att titta på husfruarna! Sen sover jag kvar där också, och imorgon ska vi åka på duk-jakt! Haha låter kanske konsigt, men vi har sett skitfina tavlor som man kan göra själva med virkade dukar, så det ska det bli imorgon!

Hörs säkert senare när jag är hos Malin! :)


Jag är glad att allt har löst sig för oss, vill inte förlora dig gubben! ♥

Jobbiga dagar

Det har varit lite tyst här nån dag nu. Men det beror på omständigheterna... Jag vet att det jag gjort var fel, men jag var inte ensam om det som hände, vi var ändå två om det. Har varit några riktigt jobbiga dagar, inte bara för mig, det vet jag! Jag hoppas iaf att det löser sig lika bra för övriga inblandade som det gjorde för mig/oss. Och som sagt, jag kan inte göra mer än att säga förlåt!

Fick leveransavisering från HM för ett tag sen, mitt paket ligger och väntar på mig på OK, ska laga mig lite mat och sen ska jag gå iväg och hämta det tänkte jag! :) Det blir lite dyrt kanske 2000 kr, men det är så massa snyggt som kommer användas väldigt flitigt, det kan ni skriva upp! :)


Hörs senare och kanske slänger jag upp nån bild på kläderna! ;)



Svansen mellan benen...

SARA!! KOM HEM NU!!! Jag vet att du åkte igår, men jag saknar och behöver dig nuuuuu!!!!!


Är hos Malin nu, ska sova här inatt, skönt att få komma bort nu när man har svansen mellan benen. Hata är ett starkt ord, men ni ska veta att jag HATAR mig själv just nu. Jävla skit, jävla sprit, jävla fredag, jävla idiot och jävla mig!!!!!!!

Jag har suttit och bölat hos både Isabelle och hos Magnus idag.. Det behövs, vänner är fan det bästa som finns här i världen, även om kanske inte de heller är speciellt nöjda på mig så ställer de iaf upp!




Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt!!





Baka baka lite kaka...

Kladdkakan står i ugnen och det doftar luvligt! ;) Jag sitter och väntar på att Sara ska komma hit, sen ska vi gå till Aspendos och käka lunch och sen går vi hem hit och fikar lite. Kommer bli supertrevligt! :)

Imorse var jag helt död, märkte som vanligt inte att hjärtat klev upp... ;) Fick massa, massa pussar av honom när han skulle iväg till jobbet, han är så underbar! :) Kommer sakna honom idag, som varje dag då iofs! ;)


Hörs senare ♥

Man lever bara en gång!

Idag har varit en väldigt bra dag. Men imorgon blir nog snäppet bättre tror jag!

Idag: Hade tvätttid som jag ignorerade, var inte alls på tvätthumör imorse! Var hemma och donade och pluggade lite, och pratade med Malin i telefon. Sen ringde Isabelle strax efter halv tre och pratade lite, och det slutade med att hon tänkte bjuda på mat. Och det tackar man ju såklart inte nej till! ;) Så jag hoppade in i duschen och fräschade till mig lite och så gick jag till henne och snackade skit. Sen när Tobbe kom hem strax efter fyra så bestämde vi vad vi skulle äta och så åkte jag och Isabelle och handlade lite. Sen åkte vi hem och lagade mat.

Det blev kyckling i ugn med hemmsgjorda potatisklyftor och ädelostsås, så jävla gott! Vi var riktigt duktiga faktiskt! :D Till efterrätt bakade vi kladdkaka, och den blev bra god den med kan jag lova! ;) Sen drabbades vi av matkoma allihopa och låg/satt som tre slakt i soffan och kikade lite på tv och surrade. Vid halv nio gick jag hemåt för att kika på Criminal Minds. Och nu väntar jag på att hjärtat ska komma hit och göra mig sällskap, och tur är väl det, annars hade jag nog sovit med en extra lampa tänd inatt, haha! ;)

Väldigt bra dag, men morgondagen kommer nog slå den här i hästlängder!


Imorgon: Ska träffa Sara och äta hej-då-lunch med henne. För på lördag åker hon till Thailand i TVÅ jäkla veckor. Kommer ju sakna ihjäl mig ju!

Sen ska ska Isabelle ringa när hon har slutat jobba och har sovit en sväng så ska vi åka på stan och bolaget och sen blir det fest som bara den! Vi ska bli bra fulla och glada har vi bestämt! ;)

Så, vad tror ni, vilken dag kommer bli bäst? Jag tror faktiskt att morgondagen kommer bli bäst, men massa underbart folk hela dagen lång, det är ju då man mår som bäst tycker jag! :)

Ja, idag har ju också varit en jäkligt bra dag med två av de bästa fisarna som finns! ;)


Jag är på toppenhumör idag, men det har ni kanske märkt? Och bättre bli det imorgon! Lördagen kommer jag nog inte se fram emot lika mycket, men man lever bara en gång! ;)




Skitsnack och mat

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen går jag till Isabelle och snackar skit och äter mat där. Kommer bli trevligt, som vanligt! :)


Hörs senare!



Kiss N tell

Ke$ha - Kiss N Tell

Listen to yourself
You're a hot mess
St-t-stutter through your words
Breaking a sweat
What's it gonna take to confess
What we both know
Yeah, I was outta town last weekend,
You were feeling like a pimp round your lame friends
Now your little party's gonna end
So here we go

Woohha-a-ohooh
You got a secret
woohha-a-ohooh
You couldn't keep it
woohha-a-ohooh
Somebody leaked it,
And now some sh*ts about to go down

Never thought that you would be the one
Acting like a slut when I was gone
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell
You really should've kept it in your pants
Hearing dirty stories from your friends
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell


Your looking like a tool not a bawler
Your acting like a chick, why bother?
I can find someone way hotter
with a bigger wow... well
'Cause on top of all the ways that you messed up
You weren't smart enough to keep your stupid mouth shut
I'm so sick of it
I've had enough
I hope you cry


Woohha-a-ohooh
You got a secret
Woohha-a-ohooh
You couldn't keep it
Woohha-a-ohooh
Somebody leaked it
And now some sh*ts about to go down

Never thought that you would be the one
Acting like a slut when I was gone
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell
You really should've kept it in your pants
Hearing dirty stories from your friends
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell

Kiss 'n' tell 

I hope you know
You gotta go
You
Get up and go
I don't wanna know
Or why your gross
You gotta go,
You
Get up and go
'Cause i dont wanna know

I never thought that you would be the one
Acting like a slut when I was gone
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell

You really should've kept it in your pants
Hearing dirty stories from your friends
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell

Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell

Höft ur led

Hmm.. Pratade nyss med mamma, och tydligen så är mormor inlagd på sjukhus, IGEN, tredje gången sen januari.. Höften hade hoppat ur led igen, och den hade inte hoppat tillbaka den här gången, så nu blir det troligen operation om de får klartecken från hjärtdoktorn...

Mamma och Jonas och Nina ska åka till Kreta i vår, avis, ne inte ett dugg... ;) Har lovat att jag ska ta hand om mormor den veckan de är borta. Anders är ju också hemma, så vi får väl turas om att hälsa på henne då.

Och sen blir det nog en Vemdalsresa med mamma i slutet av Mars, vore jäkligt roligt faktiskt! Men jag har inte åkt skidor på jäkla många år så det blir ju spännande att se hur det kommer gå! ;) Tur att det inte brukar bli så jäkla mycket skidåkande på dessa resor iaf, haha ;)


Aja, väntar på att Malin ska ringa och så blir det lite plugg. Har ju varit riktigt lat den här veckan så det kan vara dags för det nu! :)

Sen blir det nog lite bakning tror jag, frågan är bara vad man ska baka för något :)




Duktig flicka!

Värst vad duktig jag var nu då, tog bort flera saker ur min beställning. Därav 2 par skor, så SUG PÅ DEN NI!! ;)

Nu ska jag ta och lyssna på Spotify och städa lite tänkte jag. Sen blir det plugg :)

Hörs sen!




Oops...

Jag var precis ut och fyllde på mitt HM paket lite.. ;) "RÅKADE" bli en väska.... ;)

Skärpning!

Nu ska jag snart åka till Malin och Hjalle och kika på husfruarna, väntar bara på att pappa ska hämta upp mig så jag får bilen :)

Ska förbi macken och köpa mig lite snus och nåt ätbart först, är hungrig. Har inte ätit nånting idag.. Jag vet, jag ska skärpa till mig! Men det är inte bara att äta när man inte är hungrig ju!



Hörs sen!



Väntar och väntar..

Väntar på att både Malin och pappa ska ringa. Malin för att tala om att de är hemma så jag kan åka dit och kika på husfruarna och pappa för att jag ska låna hans bil :)

Har aldrig kört den bilen förr, men hur svårt kan det vara? Automat har jag ju kört förr så, men den är så jäkla stor så lika bra att ni håller er inne så jag inte kör över nån, haha ;)



Husfruar!

Isabelle har bestämt att jag behöver en "Stå på mig kurs", det var hon själv som skulle hålla i den sa hon så det kan ju bli intressant! ;)

Igår var jag och P till hudik och kikade i affärer och så. Blev inte så mycket shopping, men det var skönt att slippa sitta hemma och må dåligt iaf... Köpte mig en klänning, nagellack och hårsnoddar. Sen blev det inget mer. Sen gick vi en sväng och åt pizza och sen var P in och köpte nya strängar till gitarren. Sen åkte vi hemåt igen. Gjorde inte mycket när vi kom hem, var hos honom och kikade lite på tv och så bara.

Vid klockan sex så gick P och hämtade Selma (?) och så var vi barnvakt ett tag, eller ja.. Jag var tvungen och stanna med P sa han, haha! :P Det roligaste var nog när hon ville höra Lady Gagas låt Bad romance, och den låten hade vi hört flera jäkla gånger redan, men hon fick som hon ville iaf! ;)

Sen var vi som två pensionärer, halv tio gick vi och la oss och somnade på engång.

Jag vaknade och låg och snurrade bra länge innan jag kikade på klockan, som då var 04.21... Jag var pigg och kunde inte somna om hur mycket jag än försökte. Så jag kikade lite på tv istället, men det finns inte mycket att se den tiden måste jag säga... Så strax före halv sex gick jag och la mig bredvid P igen, och lyckades visst somna då.

Har inte gjort mycket idag, vart hos P och sen gick jag hem för lite drygt en timme sen då han skulle iväg och jobba. Nu sitter jag här och väntar på att Malin ska ringa upp.

Ska låna pappsens bil senare och åka till henne och kika på husfruarna som börjar idag igen, härligt! ;)

Ska försöka ta tag i lite plugg nu iaf, om jag orkar vill säga. Annars lägger jag mig nog i soffan och kikar på en film! ;) Jag har helt tappat orken till att plugga, IGEN. Blir så irriterad på mig själv, men jag har faktiskt fått klar nästan en kurs, har bara två uppgifter kvar i den, sen så har jag inte helle mycket kvar i en annan kurs. Så det är skönt, och det vore ännu skönare om jag fick de två klara den här veckan. Iaf geriatriken ska bli klar! :)


Hörs senare!



Shopping! ;)

"Jag ska sova själv inatt" sa jag igår. Men det kan ni nog lista ut själv hur det blev med den saken... :P

Idag ska vi åka till Hudik och kika, där finns ju både HM och Gina Tricot, så finns risk att man får med sig en kasse eller två hem igen! ;)

Flickorna ♥



RSS 2.0