:)

Som vanligt så är det dåligt med uppdatering här.. Men det är smällar ni får ta, mycket som händer i mitt liv just nu så dagarna är lite uppochner vända..

Linn ringde för en stund sen och frågade om jag vill följa med henne och Linda på bio ikväll om det fanns biljetter kvar, Saw 3D ska vi se. Lär ju bli lagomt rädd, men är nog riktigt läckert att se  en 3D film iaf, men det känns väl som om man får blodet på sig, haha :P

Har varit på kalas idag för Lukas som fyller 6 år, stora grabben nu! :) Men han var inte ett dugg intresserad över att jag kom utan det första både han och Felix frågade var varför inte Po var med.. Tack för den lixom ;)

Nu ska jag dra upp min söta karl från soffan och dra med honom ner på stan ovh handla lite mat, sen så ska han iväg och även jag. Hörs ikväll om jag lever ;)



Lycka

Det är underbart att vara kär, visste ni det? Har precis pratat med kärleken och helt plötsligt så blev jag ännu gladare. Plus att jag vet att han snart kommer hem och myser med mig, finns inget bättre! ♥

Det kanske har varit en del negativa saker här i bloggen nu på senaste tiden, men jag ska försöka att rycka upp mig, det har varit lite jobbigt med precis allt runtomkring mig de senaste månaderna så jag har mått riktigt dåligt. Men nu börjar allt bli bättre, även om vissa saker fortfarande inte har trillat ner riktigt än, men som sagt, en del av dessa saker kommer jag aldrig att vänja mig vid, och jag hoppas verkligen inte att det kommer vara såhär under en längre tid. NI förtjänar bättre!! Mer säger jag inte, en del av er vet säkert redan vad jag pratar om, ni andra får helt enkelt vara nyfikna ;)

Nu ska jag tända lite ljus och vänta på att mitt hjärta kommer hem! :)




Lyckligt lottad

Life did not turn out  quite the way I wanted it to be...

Låter har satt sig som ett smäck innanför skallbenet på mig, lite tjatigt kan jag ju medge. Snart är det dags att mysa ner sig i soffan med min älskling och lite blåbärspaj framför husfruarna! ♥

Finaste människorna på jorden!

Är så lyckligt lottad att jag har er i mitt liv!

 


<3

I helgen har jag inte gjort många knop, det kan jag faktiskt erkänna. Men jag har lixom noll energi så då är det svårt att göra något med tycker jag.. Gårdagen spenderades i sängen och sen i soffan, den här dagen har penderats i soffan och i sängen, kul helg lixom ;) Men har ju haft det bästa sällskapet så det är helt okej ändå tycker jag :)

Nu ska jag nog snart ta och krypa tillbaka ner i sängen och kika på nån film som gick på tv, sen blir det till att sova skulle jag tro. Vad morgondagen har att erbjuda vet jag inte än, men det är ju sånt som märks det. Är det fint väder så kanske jag går och lånar mormors lilla räser och åker ut till stugan och njuter i solskenet med en bra bok eller så.

Vore ju inte fel, och som jag har sagt många gånger förr och som jag garanterat kommer säga många gånger till så ÄLSKAR jag att vara i stugan, det är en sån frihet på något vis. Att vara ute i naturen är underbart, visserligen så skulle man kunna bo där året om, men ändå, det är och förblir en stuga, en underbar sommarstuga! :) Längtar tills midsommar då vi ska vara där igen och njuta med allt underbart folk som finns omkring oss, LÄNGTAR! ♥

.

Hemma och tycker att allt är konstigt.. Konstigt men bra, men samtidigt bara konstigt. Fattar verkligen ingenting just nu känner jag, men det blir väl bättre skulle jag tro.

Jag har sovit nästan hela dagen, men tror faktiskt att jag ska ta och bädda ner mig och sova för natten nu, är så jäkla slut, fattar inte hur man kan vara trött nonstop?

Sov sött :)

Linköping

Är i Linköping, nu har hon flyttat, Isabelle alltså om nån av er har lyckats missa det... Lägenheten är grymt fin läre jag ju säga. Även om jag tycker att hon ska flytta hem igen BUMS!! ;)

Idag har vi varit på stan, och tro det eller ej, men vi hittade både dit och hem utan problem! Sen att vi sprang runt som yra hönor och letade efter systemet är ju en helt annan femma lixom ;) Men frågade en snäll tant så hon förklarade vägen så då hittade vi ju utan problem :)

Ikväll äre tänkt att vi ska ut på krogen och kika lite, måste ju spana på nån karl åt Isabelle så det blir nån ordning på na ;) Alltid kul att gå ut i en ny stad med nytt folk och så :)

Isabelle håller på att hänga upp alla sina kläder nu och fixar lite i garderoben. Själv tänker jag lägga mig på sängen och läsa lite och bara ta det lugnt. Måste ju vara pigg tills ikväll. Synd bara att jag är ungefär lika pigg som en överkörd grävling lixom, förkyld som bara den, hostar och har mig hela tiden och så känner jag mig febrig.. :(

Saknar dock min älskling, brukar ju inte vara ifrån varandra så är bra tomt utan honom, men det kan ju vara bra att sakna varandra litegrann också. ♥

RSS 2.0