.

Om en vecka flytta Isabelle, det är alltså bara EN VECKA kvar tills hon lämnar Söderhamn/Ljusne för att flytta till Linköping och börjar jobba. Jag ska iaf följa med henne dit och så ska vi såklart ut och kika lite på folk, både fredag och lördag är det tänkt ;)

Det känns iaf väldigt sorgligt att den lilla jäkeln ska flytta ifrån mig, nästan 45 mil bort, det är alldeles för långt. Tur att det finns telefoner och datorer iaf! :)

På tal om allt annat så har jag kommit fram till ja, INGENTING egentligen. Jag är fortfarande lite känslokall och vet ingenting känns det som. Orkar inte riktigt tänka på nästa steg heller, känns bara konstigt alltihopa tycker jag. Men får väl hoppas att det blir bättre, efter regn kommer solsken sägs det ju, men jag tycker att det har varit regn alldeles för länge nu, sen i våras nästan, så det är nog dags för solen att titta från snart tycker jag.

Känslolös var det...

I rymden finns inga känslor

Undrar om jag är i rymden nu? Verkar lite så. Jag känner mig så fruktansvärt känslokall, jag känner mig nästan som ett monster. (Ett gulligt monster såklart!)

Det är konstigt hur saker och ting och bli, nuförtiden så blir det aldrig som man tänkt sig, inte för mig iaf. Vet inte hur jag ska tolka det, men det tär på krafterna över att jämt och ständigt gå runt och känna så.

Jag ska flytta till rymden, för i rymden finns inga känslor.

<3

Känner mig lyckligast i världen! Hur ofta känner man egentligen att man har allt? För min del, inte ofta alls. Men nu känns det så. Och det känns så jäkla bra ska ni veta!


RSS 2.0