Vad sägs tjejer? ;)



Bara jag som tyckte att det här lät/ser väldigt lockande ut?! ;)
Vore grymt roligt att dra ihop tjejerna och åka på den här båtresan iaf! ;)
En båtresa med halvnakna karlar, det kan väl aldrig vara fel? ;)



.

Tom på ord....

.

Var skulle man göra utan alla underbara vänner och världens bästa familj egentligen? Älskar er alla! ♥

BOM BOM ;)

Inte alls en bra dag idag. Mådde riktigt dåligt imorse, ville inte kliva upp och ville verkligen inte gå till jobbet. Tårarna bara sprutade.. Så ska det väl ändå inte behöva vara?! Men jag tog mig iaf till jobbet, och jobbade och slet.. Men mamma och Elisabeth tyckte jag skulle ringa bemanningen och säga att jag inte skulle jobba ikväll. Men ähh, det kan jag väl göra tänkte jag.. Men sen pratade jag med Malin och hon fick nog in lite vett i min skalle iaf, för det slutade med att jag ringde och sa att jag inte kunde jobba. Så jag är ledig ikväll och imorgon med, får se hur jag känner mig imorgon, skulle ringa igen sa Kicki om jag inte var piggare imorgon..

Igår var iaf en toppenkväll med underbara människor! Vi var hos Anneli och Mattias, Po's kompisar, vi grillade och hade trevligt. Sen blev det singstar med, jag sjöng dock inte, var ju nykter och tänkte på de andras öron! ;) Dock s förlorade Djurgården matchen igår, jäkla skit!!! Så nu står det 3-2 i matcher till äckel HV!

Skrattade iaf så man grät igår när vi lyssnade på en inspelning från en låt som Po och Mattias sjöng igår, jag säger bara BOM BOM, BOM BOM BOM. Haha ;)

Ska ta och vila lite, älsklingen slutar om ca en timme och då skulle han komma hit med bilen så ska jag skjutsa honom och några andra till deras jobbfest sen. :) Själv ska jag till mamma och äta mat med lite folk och sen ska jag till Malin en snabbis med hennes sommarschema! :)

Oops.. ;)



Oops I did it again! ;)


Skorna kommer från Nelly!

Ork = Noll!

Ja, som ni kanske fattar så har jag noll ork till att skriva i bloggen nuförtinden. Finns inget att skriva om, händer för tillfället inte allt för mycket. Den här veckan har jag iaf bott hos Isabelle, Tobbe är i Sthlm och jobbar och eftersom hon är sjuk så sov jag där, snäll som jag är! ;)

Men idag så tyckte hon att jag såg så uttråkad ut så hon ringde sin mamma och ska sova där inatt istället. Själv ska jag ta och klä på mig och sen ska jag gå till älsklingen och kika på hockey! :) HEJA DJURGÅRDEN!!! Dock tror jag att de åker på stryk ikväll med.. Men det är väl smällar man får ta, kommer ju ha bästa sällskapet iaf! :)

Nu vet ni att jag lever iaf! ;)

Ska göra mig klar och gå till hjärtat, som sagt, saknar honom! :)



Saknad!


Saknar min älskling!


Sötisar! :)


Idag hade vi besök av kycklingar på jobbet, de är så jäkla söta, jag vågade till och med hålla i en! :)

Bloggen har blivit lite lidande nu några dagar, men det har varit finväder och så har jag inte varit hemma så mycket, plus att jag inte har haft ork att blogga. Men jag ska bättra mig! ;)
Jobbade iaf 7-15 idag, imorgon blir det jobb 15.15-21.15. Gick så jäkla bra att jobba idag, var ju ett tag sen nu eftersom jag har varit sjuk och helt orkeslös i kroppen. Men med vårvädret så verkar min energi komma tillbaka, sakta men säkert! :) Men jag ska iaf ta det lugnt och inte jobba ihjäl mig, det har jag lovat Malin! :)

Nu ska jag ta och göra mig klar, ska hoppa in i duschen och sen ska nog vila en sväng med! ;) Sen ska jag och älsklingen gå till pappa och äta mat och umgås, trevligt! :)

Och förresten, jag blev så jäääkla glad igår, varför får ni kanske veta en annan gång! ;) Känner mig iaf jäkligt glad och lycklig!


Skönheten och odjuret


Filmmys med Felix och Lukas! ♥

:)

Kläderna kom igår, tokfint alltihopa! :) Men slänger upp bilder en annan gång, orkar inte ta massa fjortisbilder nu ju! ;)

Kom hem för lite drygt en timme sen, har varit hos älsklingen sen igårkväll. Dock blev Isabelle lite sur på mig, hon tyckte att jag var en jäkla toffel och en svikare för att jag hellre vill till honom än att sitta och spela tvspel och äta chips och dipp hela natten! ;) Sorry gumman, jag lovar att gottgöra dig på nåt vis, en krogrunda kanske! ;) ♥

Nu är jag som sagt hemma, sitter bara och lyssnar på musik och försöker ladda batterierna tills ungarna kommer, de ska sova hos mig inatt. Och jag som det känns just nu så kommer nog jag somna före dem, bra barnvakt lixom! ;)

Men älsklingen sa att jag fick ringa honom om de var för dryga, så får se om jag lyckas locka hit honom så jag kan sova och han kan underhålla dem, haha! ;)

Ska ta och koppla in tvspelet och spela lite nu tänkte jag, och så ska jag plocka undan lite prylar så de inte är och river i allt som ligger framme! :)


Hörs senare om jag lever!


Älsklingar ♥

Kläder.. ;)

Har jag förresten sagt att jag har beställt kläder igen? ;) Jag vet, jag är hopplös... Det blev en klänning, en oversize tshirt och en kofta från Nelly och allt detta för 527:-, det var ju inte alls mycket! :) Och fint är det, klänningen kommer jag ha hela sommaren, den är underbar! :)

Slänger upp bilder bara kläderna kommer hit! :) Borde få dem imorgon, och jag längtar!

Sofia ♥ Shopping

Piggare :)

Tv-spelandet gjorde susen tror jag, jag mår mycket bättre idag faktiskt. Men ändå så blev jag skapligt less igår kväll när man får höra lite saker.. Så vi får se hur det blir med allt, är grymt tveksam till det här just nu!!

Jag sov hos Isabelle och Tobbe inatt, var mysigt, vi sov sked allihopa, haha! ;) Men nästa gång får du hålla händerna i styr Tobbe!! ;) Idag har jag och Isabelle bara legat på soffan och spelat tvspel och tagit det lugnt.. Vi klev ur soffan och klädde på oss typ halv fem eller nåt, latmaskar är vi! Men blir ju så när man är sjuk! :)

Vi gick iaf och käkade pizza på Aspendos och satt där och pratade massa skit, sen gick jag hem hit och de gick hem till sig igen. Nu sitter jag och pluggar lite. Går faktiskt ganska bra, det märks va, haha?! ;)

Ikväll ska jag träffa hjärtat, han jobbade tills kl åtta så får se om han kommer hit sen då eller om jag ska till honom..

Kina ringde för en stund sen med, hon sa att hon var skylldig mig sen jag var barnvakt åt goungarna hennes. Men det tyckte inte jag, men hon hade iaf bestämt att jag skulle med dem på badhuset imorgonbitti och sen skulle hon bjuda på thaimat, och det tackar man ju såklart inte nej till! :)

Aja, ska plugga vidare nu iaf! :)


Bättre

Jag mår bättre nu iaf. Tur att man har underbara vänner att prata med, och som säger vad de tycker och tänker! Malin och Sara, ni är för underbara och ni ska veta att jag älskar er! ♥

Om en stund så kommer gubben min och hämtar mig, sen ska vi sova hos honom. Imorgon blir det lite sovmorgon innan jag ska låna pappas storbil och åka till Malin och plugga. Sen på kvällen så ska jag vara barnvakt åt mina älsklingar, som jag har saknat de små tokarna! ♥ De ska vara här medans Jonas och Nina är på pingis, mysigt som bara den! :)

Aja, ska packa väskan och göra mig klar nu :)

The Climb

The Climb

I can almost see it
That dream I am dreaming
But there's a voice inside my head saying
"You'll never reach it"

Every step I'm taking
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking

But I gotta keep trying
Gotta keep my head held high


There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

The struggles I'm facing
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down
But no, I'm not breaking

I may not know it
But these are the moments that
I'm gonna remember most, yeah
Just gotta keep going

And I, I got to be strong
Just keep pushing on


'Cause there's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb, yeah!

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an uphill battle
Somebody's gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb, yeah!

Keep on moving, keep climbing
Keep the faith, baby
It's all about, it's all about the climb
Keep the faith, keep your faith, whoa

.

There’s no halo ’round my head, no, there’s no angels here

.

Skönt att man har underbara vänner man kan prata med när det är som värst iaf, tack!

Vädret gör ju inte att man mår bättre direkt, snöblandat regn, grått och trist. Riktigt depp väder!


.

Jag är så less så jag kan börja grina. Vafan ska det behöva vara såhär för? Jag förstår inte, hur kan man verka så totalt ointresserad av allt och alla i sin omgivning och bara bry sig om sig själv så som du gör? Jag fattar inte...


IDIOT!

Jag är så förbannat trött på dig och ditt skitsnack, du och jag är färdiga med varandra. Förstår mig inte på dig! IDIOT!

Grönsaksblandning?!

Såhär blev resultatet av hårfärgningen.

Själv tycker jag att det ser ut som en blandning mellan tomat och morot.

Håret är mörkare på bilen än i verkligheten.

Vad tycker ni?!


Rolig familj.. ;)


Sådan far.... sådan son.... sådan sonson..

Sömntutor var de hela högen!


.

Jag tror seriöst att min kropp håller på att säga upp sig. Har ont i magen idag med, och klockan är bara strax efter 9... Plus att ryggen gör ont med, måste verkligen köpa mig en ny säng snart!!

Ska ta och hoppa in i duschen och göra mig klar, om ca en timme kommer pappa och Viktor och hämtar mig så ska vi åka till Bollnäs och hälsa på farmor och farfar och äta lite gomat och bara umgås! :)

Det är härligt väder idag iaf, solen skiner för fullt, fåglarna kvittrar och himlen är alldeles blå och fin, UNDERBART! :)


Jag är iaf på bra humör idag, kan nog vara för att jag vaknade med hjärtat här, bättre start på morgonen blir det inte! :)



I will wear whatever and blow whomever I want as long as I can breathe and kneel



RSS 2.0