Besök hos barnmorskan :)

Idag var vi hos barnmorskan igen för koll. Och jag ligger alldeles perfekt i kurvan, skönt att höra! :) Blodvärdet och blodsockret var bra så slipper förhoppningsvis järntabletter helt! Dock så hade jag väldigt lågt blodtryck 63/95... INTE lika bra. Har kännt mig konstig i knoppen i några dagar nu och får lite yrselattacker titt som tätt och blir varm/kallsvettig. Och barnmorskan sa att detta berodde på det låga blodtrycket, vilket inte är så konstigt då. Jag ska se till att fortsätta äta och dricka som jag gör, förhoppningsvis så går det över snart.

Ska krypa ner bredvid min älskling och försöka få mig lite sömn. Imorgon väntar jobb 13-16, lagomt långt pass tycker jag! :)


.

Halvbra dag idag, mår inte alltför bra, de senaste dagarna har jag haft världens halsbränna och mår riktigt illa igen. Får hoppas att det går över så att det inte ska hålla i sig den sista tiden bara.. Till råga på allt så kunde jag inte sova inatt heller, vet inte om jag ska skylla på fullmånen eller att jag har vänt på dygnet lite nu när jag har jobbat nätter.. ;) Plus att jag har världens sammandragningar på kvällarna och nätterna. Så, då har jag fått ur mig lite gnäll idag med ;)

Just nu sitter jag i soffan och tittar på när älsklingen spacklar väggarna för fullt. Vi har iaf äntligen kommit överens om vad vi ska ha för tapeter så ska åka och fixa dem någon dag snart nu! :)

Ska ta och pussa lite på älsklingen som sliter och sen blir det till att hoppa in i duschen och göra sig klar för kalas hos Jesper! :)


.

Sitter och lyssnar på massa myslåtar och bara njuter av att hoppar för fullt. Som vanligt är det livat där inne och det finns ingen underbarare känsla! :)

Dagen började tidigt, vi klev upp redan innan klockan sju imorse. Men ingen av oss kunde somna om så lika bra att kliva upp. Vi (jag...) städade/rensade ut massa skräp och så åkte vi upp på soptippen med bilen full i skräp och papper som skulle slängas. Sagt och gjort! Sedan åkte vi förbi mormors hus där mamma, Anders, Jonas och Nina var och rensade för fullt. Vi paxade en bokhylla som vi tänkte ha i vardagsrummet här hemma, den ska dock målas om i vitt, blir nog superfint! :)

Efter det så lämnade jag av älsklingen hon Jim och så åkte jag till Malin och umgicks med henne + familj. Vi åkte till Agne med massa saker och sen lunchade vi på donken. Ellie och jag åkte vår bil och poppade Manboy och full, hennes älskling ;)

Nu är jag hemma, har dammsugit och plockat undan lite mer. Väntar på att hjärtat ska komma hem så blir det lite matlagning. Idag blir det fisk och kokt potatis med sås och grönsaker till middag, blir nog supergott! :)

Ska försöka hålla mig vaken ganska sent ikväll, imorgon kväll går jag på och ska jobba två nätter. Härligt! :) Har fått väldigt mycket jobb nu, och nätter älskar jag att jobba. Jag har väldigt svårt för att sova iaf då jag har väldigt mycket sammandragningar på kvällarna/nätterna. Måste upp och röra mig hela tiden så det går över, så då passar det ju bra att jobba istället :)



Underbaraste som finns.

Älskar dig så mycket!


Tusen bitar

Björn Afzelius - Tusen Bitar


Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå
Men det kan va' svårt att tro när man inte ser den
Och det sägs att efter regnet kommer solen fram igen
Men det hjälper sällan de som har blitt våta

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut
Ser man allt med lite andra ögon
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
Skillnad mellan sanningar och lögner

Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det

Det sägs att det finns alltid nånting bra i det som sker
Och tron är ofta den som ger oss styrka
Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv
När ångesten och ensamheten kommer

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut
Ser man allt med lite andra ögon
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
Skillnad mellan sanningar och lögner

Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det


<3


Magen för några dagar sedan, vecka 27 (26+5)

.

Dagarna flyter på, riktigt fort går det också. I torsdags så målade jag hallen, tog precis hela dagen kan jag tala om för er, själva målandet går ju fort, men man måste täcka över golvet, maskera alla golvlister och så målade jag med en pensel runt alla dörrlister/taklister och även golvlisterna. tog nån timme, när det var klart så rollade jag resten och det tog bara 40 minuter. Fick dock måla en gång till på kvällen, men då hade ju älskling slutat så vi hjälptes åt med det :)

Nu är det vitt och fint i hallen iaf, blev riktigt stor skillnad måste jag säga. Ljust och fint. Dock så har vi inte fått upp något på väggarna än, men det är ingen brådska :)

Pappsen var hit med två garderober i fredags om vi har ställt i hallen, så nu har vi fått mycket mer förvaring vilket kan behövas när hjärtegrynet vårat kommer ♥

Helgen har varit lugn, lördagen spenderades med Malin och igår så städade vi och donade här hemma. Pappa och Petra kom hit på en fika och sen unnade vi oss pizza.

Imorse när jag vaknade så var jag dunderförkyld, näsan och ögonen rinner och jag nyser precis hela tiden. Ganska tjatigt, får hoppas att det går över för jag ska jobba imorgon, äntligen! :)

Nu ska jag fortsätta mitt kurerande genom att kika på massa desperate housewives avsnitt och bara mysa för mig själv! :)


Hjärtegrynet vårat!



Bättre sent än aldrig, så här är en bild på vårt lilla hjärtegryn som är planerat att komma den 11 juni! :)

.

Tiden går fort, eller snarare, tiden flyger fram. Åtmindstånde känns det som så, nu är det bara 101 dagar kvar till BF! Det har gått så galet fort alltihopa! :)

Vi var till barnmorskan idag och fick lyssna på grynets lilla hjärta, helt underbart, måste erkänna att det rann en glädjetår! ♥ Sen mätte de magen, stick i fingret och blodtryck. Allt såg toppen ut, även skönt att mina järnvärden såg bra ut fortfarande så vi får hoppas att de håller sig bra resten av graviditeten med så jag slipper järntabletter :)

Annars tickar dagarna på för fullt, imorgon blir det till att flytta ut allt från hallen och måla den, vitt ska det bli! Nu är det grått och svart på väggarna och mörkt golv så vitt kommer nog bli bra mycket finare till golvet får vi hoppas på! :)

I helgen ska vi ta tag i vardagsrummet, spackla och slipa och plocka undan det som vi inte ska ha kvar. Sen ska vi försöka komma överens om ett par tapeter att ha i vardagsrummet med, inte det enklaste ska jag säga, älsklingen vill ha något enfärgat överallt, typ beige eller grått har han sagt, och jag är sugen på ljust och med en fin fondvägg. Får se vem som vinner den diskutionen ;)


RSS 2.0