<3


Magen vecka 34 (33+1) för några dagar sen :)
Ni kan ju ignorera att jag ser helsur och trött ut! :P

Liten uppdate :)

De senaste tre dagarna har spenderats ute i stugan i solen med mamma och gänget. Riktigt härligt. Det har blivit massa gomat, sifferkubb, yatzy, nätläggning och självklart solning! :) Imorgon ska jag, Viktor och pappsen åka till Bollnäs och äta mat hos farmor och farfar.

Jag har knäppt en hel drös med kort under dessa dagar och det blir garanterat fler imorgon så jag väntar med att lägga upp bilderna tills dess, ni får stå ut helt enkelt! ;)

Nu ska jag tippa ikull i soffan och kika klart på Indiana Jones och väntar på att hjärtat kommer hem. Sen blir det nig till att krypa ner i sängen och försöka sova.


:)

Sitter i soffan och kikar på tv i hopp om att sammandragningarna ska avta så jag kan sova. Men just nu verkar det inte ljust..

Imorgon ringer klockan 8.00, då är det bara till att kliva upp och äta frukost, sen bär det av till Hudik då vi ska titta på vårt lilla hjärtegryn igen ♥ Egentligen har man ju bara ett ultraljud (det här blir vårt 4:e), men det är moderkakskontroll imorgon då den såg ut att ligga ivägen för den lilla när vi var på UL förr. Så förhoppningsvis har det flyttat sig rätt, annars verkar det bli planerat kejsarsnitt. Inget jag är sugen på måste jag säga! Men som den lilla krabaten stökar runt i magen så får man hoppas att modekakan har flyttat på sig så det kan bli en vanlig förlossning :)

Vi har varit på så många UL bara för att jag fick blödningar och helt galet ont en natt i december så det blev ambulans upp till Hudik där de kunde konstatera att det bara var en polyp som hade brustit och att den lilla mådde hur bra som helst! :) Veckan efter det var vi upp på ett till UL, som koll eftersom jag var in på akuten. Sen hade vi vårt riktiga UL i Januari och imorgon det här sista :) Det har varit lika underbart att se varje gång, att man har ett litet liv i sig som busar runt, underbarare känsla kan inte finnas! Morgondagen kommer garanterat att bli lika underbar eftersom vi får se lillhjärtat igen :)


:)

Idag var vi uppe med tuppen, eller ja strax före klockan nio iaf ;) Åt frukost och sen åkte vi till pappa och lånade hans domkraft och bytte däck på bilen (läs: Jag tittade på när älskling bytte däck ;) Sen kom farmor och farfar dit och pappa bytte däck på deras bil medans vi andra fikade lite :) Senare var det dags för lunch, vi åt buffe ute i Vågbro på gamla vågbrohemmet. Verkligen jättegod mat och de hade mycket olika att välja bland och ett stort urval av sallad och grönsaker med, så det rekomenderar jag verkligen för er som inte har ätit där förr! :)

Efter lunchen åkte vi hem och donade lite. Sen var det dags att traska iväg till barnmorskan för koll. Allt såg jättebra ut även den här gången och jag följer kurvan helt perfekt sa hon, och det är ju alltid skönt att höra :) Blodtrycket var mycket bättre den här gången med så det var ju superskönt att höra! :) Vi fick en massa papper och information om både det ena och andra (precis som alla andra gånger).

Barnmorskan misstänker att jag har fått foglossning med tanke på hur ont jag har i höften och i bäckenbenet hela tiden. Så jag fick numret till en sjukgymnast som jag ska ringa på måndag för att boka tid så att jag kan få hjälp med vad man kan göra för att minska smärtan :)

Efter det så gick vi hem igen, superhärligt väder att vara ute och gå i, våren är verkligen här nu! :D

Älsklingen satte sig och spelade nåt nytt tvspel så jag åkte till Magnus och Linda och umgicks lite. Sen så blev det bestämt att jag skulle följa med till Sara och fira henne lite i förskott, så sagt och gjort. Åkte hem och snyggade till mig lite, bytte kläder 75 gånger och sen var jag redo. Riktigt kul att träffa Sara och Jessica, var längesen nu! Var ju självklart kul att träffa de andra också, alltid kul med nytt folk :)

Nu sitter jag hemma i soffan inlindad i täcket och med vetekudde över höften. Har lagomt med sammandragningar och är lite småless för tillfället. Fortsätter det såhär kommer det dröja några timmar innan det blir någon sömn för min del. Men jag får skylla mig själv då jag/vi har haft fullt upp hela dagen och jag inte har vilat någonting.. Imorgon blir det det iaf lugnt! Åker kanske till Malin och umgås en sväng på dagen. Kvällen är bokad hos Linn och Tony då det blir filmkväll!

Fick ett mess av lillebror när vi var på väg till barnmorskan "Varför tar du 4 kliv när PO bara tar ett? ;)" Vi fick oss ett gott skratt, jäkla lillebror! ♥

Sov gott allihopa som kan ;)


.

Rensningen av huvudet är avklarad den också, skönt. Dock blev det ingen promenad, Malin kom hit när hon hade rast på jobbet så jag fick prata av mig ordentligt till henne. Alltid skönt :)

Imorgon ska vi åka till pappa och låna hans domkraft och byta däck på bilen, sen ska vi luncha med honom, farmor och farfar. Vi ska även fixa väggen i vardagsrummet så det blir klart någon gång. Vi måste rolla på tapetklister och plasta in tapeten som sitter där just nu, om man gör det så ska det tydligen vara lättare att få bordt då det sitter som berg just nu!


Nu ska jag dra med mig karln in i sovrummet så vi får oss lite sömn! :)



Rensning av lägenhet, check! Rensning av huvudet, på gång...

I två dagar har vi hållt på att rensa och städa här hemma så nu är det fint! :) Dock en del kassar i hallen med saker som ska slängas eller som ska ner i förrådet. Skönt att få mer plats iaf. Sen har vi kommit överrens om att vi ska försöka sälja våran tvbänk och ha byrån som det istället. Kommer bli mycket mer plats här då! :)

Dagen kommer bli lugn då jag har grymt ont i ryggen och i bäckenbenet, men jag får väl skylla mig själv då man har hållit på och gjort så mycket saker som man har gjort de senaste dagarna.. Nu blir det en dusch och sen blir det en liten promenix i finvädret för att rensa huvudet lite..


Städdag

Diska, damma, dammsuga och moppa är bara lite av det som står på schemat för idag. Sen ska det fortsätta att rensas i skåp och lådor. Får se om jag kanske gör lite påskfint och tar fram de tre kycklingarna också ;)

Det är bara 7 veckor och 4 dagar kvar tills vi har beräknat förlossningsdatum idag. Tiden har gått så otroligt fort hittills och jag kan tänka mig att de kommande veckorna även de kommer att gå bra fort! :) ♥

Lika bra att sätta igång med städningen så det blir gjort nångång! :)


:)

Jag vet att det har varit dåligt med uppdatering här senaste tiden, men jag har haft fullt upp så då blir bloggen lidande. Men nu när jag ändå inte kan sova pga sammandragningar och en liten buse som mörlerar om bland mina organ i magen så tänkte jag passa på ;)

Har varit mycket jobb nu, jobbade hela förra veckan, dagar, kvällar och nätter. Det går jättebra, men det känns bra nog i kroppen när man kommer hem och slappnar av. Mina fötter och händer har börjat svälla med, ser lite småroligt ut, men tack och lov så är det mest fötterna som sväller när jag står/går för mycket. Lyssnar noga på barnmorskans råd om att inte sitta med benen i kors och ha benen i högläge så mycket som möjligt :)

Helgen spenderades med underbara vänner, i fredags så umgicks jag med Linn, Tony, Linda och Magnus. Vi var hos de två förstnämnda i deras fina hus! :) Vi fikade, pratade och hade super trevligt! :) Lördagen spendeades i Stugsund hos Malin med barnen, tecknade filmer och godis och snacks i massor! :)

På lördagen så slipade vi även varenda liten vägg i vardagsrummet, så nu är det slipat och klart. Dock måste vi spackla lite mer på en väggsnutt då det blev luftbubblor där efter spacklandet/slipandet. Men det tänkte jag fixa imorgon om jag orkar :)

Idag var jag och älskling till Bollnäs några timmar, var på rusta och kikade, och sen var vi på deichman (stavas?) där hjärtat köpte nya skor. Sen blev det en sväng på åhlens med där vi tittade på barnkläder, dock köpte vi inget men det kliade bra nog i fingrarna på mig ska ni veta! De har så otroligt mycket fint där! :)

Nu ska jag försöka att få mig lite sömn, är dock inte trött och det verkar inte vårt lilla hjärtegryn vara heller, så ska ligga på soffan och bara njuta av alla rörelser ♥

Imorgon blir en fixa-hemma-dag i form av städ, tvätt och lite rensning i skåp och lådor.

So long suckers! ;)


RSS 2.0