Baby, talk is cheap

Känslan som jag kände idag var helt underbar, jag kände att det rörde sig i min lilla mage, hur underbart som helst ♥
Det går inte riktigt att beskriva hur det kändes, men det var som om någon drog med ett finger eller så innuti magen :)

Tror dock att jag börjar få foglossning eller nåt liknande, jag har förjävligt ont i hela bäckenbenet och bak i svanken. Får hoppas att det bara var idag som det gjorde så förjävligt ont som det gjorde, har ju halva graviditeten kvar så jobbigt om det ska börja jäklas redan nu tycker jag. Men jag är som sagt inte säker på att det är foglossning, men utifrån mina symptom och vad man kan läsa om det i böcker och på nätet så verkar det lurt..

På måndag är det dags för ultraljud igen, 3 gången vi ska få se vårt lilla hjärtegryn nu men jag kan bara gissa att det är lika underbart den här gången som de tidigare gångerna :)

På fredag går jag in i vecka 18 enligt senaste UL, får se vad de säger på måndag om det stämmer :)

Magen börjar synas mer och mer nu också, är så himla mysigt, längtar tills det syns ordentligt så man har något att skryta med ;)


:)

Glömde ju en sak ju, imorgon kommer världens bästa Isabelle hem, som jag saknar henne! Ska nog umgås med henne bra mycket under tiden hon är hemma, vare sig hon vill eller inte!

:)

Mitt humör är upp och ner från dag till dag, somliga dagar ligger jag däckad på soffan/ i sängen och mår illa precis hela tiden, och min dygnsrytm är helt rubbad.. Jag är jäkligt glad och lycklig över att älskling står ut med mig under de sämre dagarna, men försår honom de gånger han bara suckar och går iväg ;)

Idag har iaf varit en bra dag, var ett tag sen nu känner jag. Var till Bollnäs med Vikor på eftermiddagen, vi skjutsade dit farbror Hans som kom hit med tåget, sen fick vi våfflor hos farmor, lika gott som vanligt :)

Om jag är pigg imorgon också så blir det till att ta fram tomtarna och städa här hemma så man får lite julkänsla. Sen blir det till att köpa de sista julklapparna med lillebror när han slutat jobba :) Har ju bara 4-5 st kvar att köpa så det är skönt :)

Nu är det inte långt kvar till det är dags för ultraljud heller, inte ens två veckor kvar, ska bli så underbart! Även om vi redan har sett vårt lilla hjärtegryn två gånger ♥

Nu ska jag ta och leta fram en isglass och sätta mig tillrätta i soffan och kika lite på SATC, bästa serien! ;)


Kärlek!


.

Jag vet jag vet, det är kasst med uppdatering här nuförtiden, och ärligt talat så har jag väl inte någon bra anledning till det heller så ni får helt enkelt stå ut med dålig uppdatering ;) Det kanske vänder snart om ni har tur :)

Imorgon ska jag och älskling åka ner till Gävle och handla julklappar, vet vad jag ska köpa åt alla utom mamma och pappa, de vill som vanligt inte ha någonting.. Men som vanligt så ska de få något ändå! :) Har även lite svårt att komma på vad jag ska köpa till älskling i julklapp, han vill bara ha strumpor och det tycker inte jag är så jäkla kul att köpa direkt.. Men jag har en annan sak med så lutar mest åt det :)

Nu ska jag nog försöka få mig lite skönhetssömn så jag orkar med morgondagen och all shopping ;)

Puss och sov sött allihopa!


Lycklig som aldrig förr <3

Jag kan nog fortfarande inte riktigt förstå att det växer en liten filur i mig, men jag kan lova att jag känner mig lyckligare än någonsin

Enligt barnmorskan så är jag i vecka 16 (15+3). Får se vad de säger imorgon när vi ska upp till Hudik och se vårat lilla gryn, blir andra gången för mig så får se om jag grinar lika mycket imorgon som jag gjorde först gången ;)

Nackdelen just nu med att vara gravid är att jag mår illa nästan hela tiden.. Det gick över i några veckor men nu har det börjat igen. Men hoppas att det snart går över, tack och lov så är det inte varje dag illamåendet tar över! :)

Nu sitter jag och väntar på att hjärtat ska komma hem på lunch, efter det så ska jag åka till Malin en snabbsväng och sen blir det en snabbis ut på dollar för att handla lite nötter och så bär det av till mamma för gomat och lite julgodis bakning :) Nina och sötpojkarna skulle också komma dit :)


RSS 2.0