Livet är underbart och jag njuter av varje sekund!

Jag har inte riktigt tid med bloggen nuförtiden. Men kan tala om för er att den 3 juni kom vår lilla prins äntligen till oss! Det blev en liten Loke :) Vi har nog aldrig varit lyckligare! ♥ Så som ni kanske förstår så går all tid åt till att mysa med min lilla familj. Jag återkommer nån dag när jag har mer tid och ork till att skriva så ska ni få er en ordentlig uppdatering om allt! :)



9 dagar kvar till BF!

Blev inte många timmars sömn inatt heller. Men jag är van, när den lilla är vaken och härjar runt i magen så är ju jag vaken och så kommer det att vara även sen när grynet är hos oss med :) Men då slipper iaf den här mamman sammandragningar, foglossning och allt annat. Och förhoppningsvis så kommer alla kilon att rasa av mig, för det känns verkligen i hela kroppen att man bär på massa kilon som inte ska vara där! :)

Jag tycker ju att jag borde vara van vid att bära på den här vikten (plus massa mer) då jag för 1 ½ år sedan vägde 9 kilo mer än vad jag gör nu, när jag är höggravid. Men jag är inte van, inte det minsta, känner mig stor som ett hus jämt nu och kläderna sitter inte alls som jag vill att de ska göra, kan ju vara för att jag har en mag ivägen :P

Nu ska jag äta lite frukost med hjärtat och sen får vi se om jag kan lyckas få honom att hitta på nånting med mig. Vore ju kul att hinna umgås lite på tu-man-hand innan hjärtegrynet tittar ut, bara 9 dagar kvar till beräknat födelsedatum för vårt lilla hjärtegryn! :)


.

Vissa saker förändras aldrig, men det är väl lika bra att börja vänja sig vid det här laget antar jag?

Dagen har varit fruktansvärt jobbet med hormoner som hoppar hit och dit och massa tankar om ditten och datten. Ska försöka sätta mig bekvämt i soffan och få lite sömn, att sova liggandes funkar inte för mig längre.

Less är bara förnamnet just nu!

Önskelista



Krokar till hallen, två superfina klockor och två härliga skyltar, allt från www.mixin.se


Tallrikshylla från IKEA




Är sugen på en långklänning, kan vara hur skönt som helst i sommar att traska runt i! :)
Båda är från http://www.hm.com


Juni månad, äntligen här!

Idag är det den första juni, JUNI! Kan ni fatta det? Jag tror inte riktigt att jag hänger med i svängarna själv, tyckte nyss att det var i början av oktober och vi fick två streck på stickan. Men nu är det juni och alltså den månaden som vårt lilla hjärtegryn ska komma till oss, helt underbart! ♥ Nästa lördag har vi beräknat datum, den 11 juni. Dit är det inte alls långt, men sen vet man ju aldrig, det kan ju bli både före och efter :)


Inom en snar framtid anländer storken med vårt lilla hjärtegryn
och vi längtar som bara den!

RSS 2.0