Julklappsshopping

Nu har jag ladat hemma igen. ÄNTLIGEN! Gud vilken lång dag det har varit..

Dagen började tidigt, klockan sex med andra ord. Hade tur att få skjuts till jobbet iaf :) Jobbade 7-15, och hade riktigt roligt. Måste vara för att jag jobbade med Anfal, som vanligt när vi jobbar skrattar vi hela dagen lång, härligt! :)

Efter jobbet gick jag till pappa och hämtade bilen för att sen åka till Valbo och handla julklappar. Det var inte alls mycket folk på IKEA, kändes nästan som om jag kommit dit efter att de stängt.. Men väl inne på Valbo Köpcentrum så var det mycket folk. Jag fick iaf alla julklappar inhandlade, så det är skönt! :)

Nu ska jag krypa ner bredvid po under täcket och kika på film. Imorgon så firar jag jul med mamma och alla på hennes sida, så det blir nog inte mycket till uppdatering imorgon, men ni överlever väl ändå hoppas jag! ;)

Bye!


Storm?

Nu är jag hemma efter jobbet. Gick bra att jobba, var ovanligt lugnt så det var lite segt. Men jobbade med mamma så det var ingen fara iaf :) Imorgon börjar jag klockan 7..

Efter jobbet imorgon åker jag till Gävle, om det inte är storm, för då fick jag inte för pappa :P Måste köpa de sista julklapparna. Är ute i sista stund, men det är ju inget ovanligt! ;)

Nu ska jag krypa ner bredvid po i sängen och mysa :)

Hörs imorgon:)


Thailand

Förhoppningsvis blir det Thailand i februari med min älskade familj!

Nu ska jag snart iväg och jobba, har turen att jobba med bästa mamma :)

Hörs kanske när jag slutat!

Bye :)

Stilla, mörkt och tyst

Vad blir det av oss egentligen?

Ja, jag har då ingen jäkla aning...



Usch vad mörkt det är ute nu, och klockan är inte ens fyra.. Jag måste verkligen ta och fixa mig nån taklampa här hemma så det blir lite ljusare inne här! :P

Kolor och mys

Nu har jag precis kommit hem från po. Ska diska och plocka undan lite innan pappa och Petra kommer hit och fikar och hjälper mig sätta upp lite hyllor och sånt på väggarna. Kommer bli mycket finare här hemma då! :)

Igår blev det en heldag hemma, jag klev inte ur sängen förän strax före klockan två. Det var så himla kallt så hade ingen lust att kliva upp, låg och kikade på film istället. Runt halv tre kom Alex hit och vi gjorde massa julgodis. Så nu är hela kylen fylld med kolor och rocky road såklart! ;) Sen åt vi lite ost och kex och bara myste. Sen kände vi båda två att vi var sugna på Kinamat, sagt och gjort. Vi åkte dit och åt, supergott! Men vi fick vänta nästan en timme på att maten skulle komma, så det var lite tjatigt.

Efter det åkte jag till po och myste.

Idag var det tänkt att jag skulle ha åkt till Valbo med Malin och Hjalle, men Hjalle har gjort illa ryggen så han har väldigt ont, stackarn! =(

Idag är det BARA -11 grader ute, igår var det -24.... Men det är väldigt fint med all snö och när solen sken tidigare.

Aja, nu ska jag ta tag i hemmet så det blir fint!

Hörs senare :)


Snöstorm?

Mådde inte alls bra tidigare. Men nu mår jag mycket bättre, tur det! :) För en stund sen så såg det ut som om det var snöstorm här utanför, men nu tror jag att det har lugnat ner sig lite.

Nu poppar jag massa mysmusik och fixar och donar här hemma, nu ska det bli ordning, punkt slut! Halv sex kommer Malin och hämtar mig så ska vi åka och kika på när gopojkarna har Lucia. Mysigt! Och då ska jag vara klar med städningen, så det är väl lika bra att sätta fart antar jag ;)

Hörs senare :) Bye!

Snö! :)

SNÖ! Inte en dag försent. Vitt och fint är det ute. Nu är jag hos Malin, vi ska snart åka till Agne och fixa lite med ett bord. Vi hörde precis att det var en långtradare som hade åkt av vägen vid rondellen vid ecenter. Det är riktigt halt ute, och spårigt på vägarna!

Nu är man färdig undersköterska med, härligt som bara den! Var tänkt att jag skulle till skolan idag och lyssna när Kommunal kom och pratade, men eftersom jag redan är medlem så kändes det ganska onödigt. Så jag satt i soffan och myste lite med po istället. Mycket bättre än skola måste jag säga! :) Snön gjorde det ju inte mer lockande till att gå utanför dörren heller. Det känns som om jag ger lite dubbla budskap över att snön har kommit :P Jag tycker verkligen att det är jättefint och mysigt med snö, om man kan sitta inne och mysa och inte behöva vara ute och frysa!

Senare ska jag och Linn åka ut till Mickis och träffa henne och Theo, har massa att ta igen, var jättelängesen jag träffade Mickis nu! :)

Aja, nu är det bara till att hoppa i kläderna och så ska vi bege oss ut i snöyran! :) Hörs senare!

Bye!

Julgodis

Hmm, blir tyvärr inget mys ikväll. Tråkigt! Men får ta igen det i helgen istället hoppas jag :)

Var iväg och handlade med mamma för ett tag sen, både hon och jag var ra flummiga så det är ett under att vi ens hittade det vi skulle ha! Jag glömde dock att köpa marshmallows, så det gjorde jag efter att jag skjutsat mamma till Magnus.

Nu är jag hemma, har ätit lite och tänkte alldeles strax ta tag i disken. Sen blir det till att plugga på det sista inför provet, men det går fort, är bara en bild jag behöver lära mig så kan jag det sen. Jag ska ta och göra lite julgodis med tror jag. Jag har iaf köpt saker till det, och det är ett väldigt enkelt recept. Slänger upp recept och bilder sen om jag lyckas bra med dem ;)

Aja, disken kallar, hörs senare! :)

Bye! =)

Mc Ugly

Idag var det dags för operation igen. Riktigt roligt måste jag säga. Det var en åderbrocksoperation idag, där de tog bort åderna där det var brock. Såg lite läskigt ut när de drog ut dem, men det var väldigt häftigt med måste jag säga! :)

Vi fick stå alldeles bredvid kirurgen, synd bara att det varken var en Mc Steamy eller en Mc Dreamy som opererade. Den här kirurgen får heta Mc Ugly! ;)

Dagen har bara varit lugn sen. Har inte gjort många knop, mår inte alls bra idag så det är skönt att bara ta det lugnt ibland.

Det var tänkt att jag skulle med Malin och kika när Ellie hade lucia, men jag råkade somna och vaknade strax efter klockan två så jag hann inte.

Nu väntar jag på att mamma ska ringa så vi kan åka och handla. Sen ska jag hem en sväng igen och senare blir det nog lite mys hoppas jag! :)

Bye!

Operation

Dagen har varit rolig, men väldigt lugn. Den började dock alldeles för tidigt då klockan ringde fem imorse.. Det var bara att masa sig ur sängen och göra sig klar för att åka och lämna alla barn och även lilla Meja. (Jag sov hos Malin, så det var hennes barn vi lämnade! ;) Sen åkte vi vidare mot Bollnäs för att ha praktik.

Väl där så gick vi till avdelningen och tog oss lite kaffe och sen var det bara att sätta igång med arbetet. Strax före klockan åtta så gick jag och Malin till operation för att vara där resten av dagen. Vi var bara med på en operation, var så himla lugnt där idag så vi ska dit imorgon igen. Kvart över nio gick vi och bytte om och sen åkte vi till famor och farfar för att hjälpa dem med datorn. Självklart hade vi turen att få lite fika med ;)

Därefter var det dags för lite shopping, vi åkte mot Dollar och Karlsson och köpte lite småsaker hem. Sen åkte vi till Glössbo Möbler och kikade lite där med, det finns så himla mycket fina saker där så man blir helt lyrisk av att titta runt. Självklart blev det lite handlat där med ;)

Sen åkte vi hemåt, pluggade lite och sen sov vi som stockar båda två! Efter den välbehövda sömnen var det dags att åka och hämta alla barnen + lillhunden och sen åkte vi hem igen för att laga mat.

Kvällen kommer bli väldigt lugn. Vi ska ta och plugga lite till och sen blir det nog sängen ganska tidigt känns det som.

Imorgon ska vi som sagt vara på operation igen och då börjar vi klockan 8 så vi får sova lite längre iaf. Ellie har lucia på dagis imorgon med som jag nog ska följa med på, måste ju se det lilla charmtrollet i sin luciaskrud ;)

Imorgon kommer Hjalle hem med, så då får jag väl ta och åka hem och sova hemma igen, men blir det för långsamt så får jag väl komma och krypa ner mellan dem helt enkelt! ;)

Nu blir det soffan en stund och lite plugg, sen är det kväller!

God natt på er! :)

Bye

Underbar dag!

Dagen har varit riktigt bra! Har umgåts med några av de bästa hela dagen, mysigt! Träffade tjejerna för att ta en fika på stan, men det slutade med att vi åkte till Bollnäs och åt på max istället;) Sen blev det lite shopping på åhléns med, aldrig fel! :) Sen åkte vi hemåt och jag och Linda stannade på idrottshallen och kikade lite på matchen. Sen blev jag upphämtad av Malin och Hjalle och så åkte vi och åt på Viktoria, väldigt gott! Tack för maten gobitar! Sen åkte jag och umgicks med Linda och Magnus en sväng igen och nu är jag hos po och myser! :) Hörs imorgon! Bye! :)

Kluven

Vad ska man tro egentligen? Jag är så sjuikt kluven så det finns inte, vet ingenting längre känns det som..

Ne, nu drar vi ett streck över det här tråkigheterna, för stunden iaf! Nu ska jag ta och göra mig klar för att träffa tjejerna på stan :)

Senare skulle jag bli bjuden på mat hos Malin och Hjalle, så kvällen kommer bli riktigt bra! :)

Bye!

Den man ligger med får bädda

Idag är det bättre iaf! Helt bra är det inte på långa vägar. Men som sagt, lite bättre iaf!

Idag var jag på Dialysen på förmiddan, var väldigt intressant att se hur det gick till, grymt härlig grupp fick jag gå med också =)

Aja, orkar inte skriva nåt mer. Uppdaterar kanske mer imorgon. Ikväll blir det Idol, hur, var vet jag inte, men det börjar iaf kl 20. HÅller tummarna för Calle jag, gillar honom bäst, tycker inte att de andra två utvecklas på samma sätt som han har gjort de senaste gångerna:)



Bye!

...

Kan inte sova... Klockan ringer om 3 timmar, sommar jag inte snart kan jag lika gärna vara vaken...

.....

Helt jäkla tom. Så jäkla ledsen, fy fan!


Tur att Malin och Hjalle finns, hur sjutton skulle jag klara mig utan er, ni är guld värda! <3

Tröttis

Har precis fått i mig lite frukost, mackor med tomat och avokado på och ett glas oboy till det, gott! :) Nu har jag lagt mig i soffan, är inte på topp idag måste jag erkänna. Det blev lite konstigt igår så får väl se hur det blir idag med allt...

Aja, orkar inte skriva nåt mer nu, hörs efter klockan 22 när jag kommer hem, ja, om jag orkar uppdatera då vill säga :)


Bye!

Finingar! =)

 

Såhär fina var Malin och Hjalle i lördags när de gifte sig.

Tack för att jag fick vara med på er dag! :)


RSS 2.0