Filmtajm

Igår var en riktig mysig kväll! Kikade på tv och bara myste. Vaknade tidigt idag, är redan inne på den andra filmen. Senare ska jag ner på Faxeholmen och skriva på ett papper och sen ska jag fixa internet. Sen blir det till att ta tag i det sista här hemma så de blir fint:) Bye!

Myyyys!

Mys mys mys och lite mys! Imorgon ska jag göra sista rycket här hemma så det blir riktigt fint. Ta bort alla kartonger och så:) Ne, nu ska jag mysa lite mer. Snart är det kväller! Bye!

Första advent:)

Ligger i soffan och är mått och belåten! Det är ensam hemma på tvn, lite smårolig måste jag säga! Adventsljusstaken är tänd. Mysigt! :) Väntar på lite sällskap så kvällen blir ännu mysigare :) Imorgon ska jag gå och fixa internet så jag slipper gå in via mobilen ;) Bye!

Mys! :)

Nu är mitt sällskap här så nu blir det mys resten av kvällen! Jag har iaf lyckats få skaplig ordning här, mest tomkartonger i hallen nu :) Hörs imorgon! Bye! :)

Bröllop

Grattis Malin och Hjalle! :) Tack för att jag fick vara med på er dag:) Fint bröllop måste jag säga, lagomt med folk med! Jag är fortfarande helt slut efter natten, så kvällen kommer bli lugn. Vantar på lite sällskap och sen blir det mys :) Upppackningen går framåt, inte allt för mycket kvar nu. Tänkte fortsätta med det nu och göra klart imorgon så det blir fint här :) Ha en trevlig lördagkväll allihopa! Bye!

Trött, tröttare, tröttast!

Nu har jag precis krypit ner i sängen. Blev jobb inatt för min del, skönt att tjäna lite pengar :) Nu ska jag sova så jag orkar med dagen imorgon! :) God natt på er, eller god morgon kanske man ska säga;) Bye!

Ärlighet varar längst!

Av nån anledning lyckas Malin alltid få mig på bra humör. Måste vara hennes jäkla kommentarer till både det ena och det andra som spelar in! ;) Du är guld värd stumpan! Han kanske vill att du ska vara oskuld, din slampa! ;) Bra att nån är ärlig och säger vad de tycker och tänker rakt i ansiktet på en, om ändå fler kunde vara så! Ne, nu Läre jag väl ut och jobba igen, kunderna väntar. Eller hur var det nu igen?!

Äntligen!

Färdigflyttat, äntligen! Kom precis hem igen efter att ha storhandlat med mamma :) Nu blir det till att äta en macka och sen mer upppackning! :)

Hmm...

Jag kom nyss på att det var väldigt skönt att ligga på golvet och ta en liten lur;) Synd bara att jag missade slutet på greys.. Blev iaf väckt och nu blir det lite mys och sen sova, så man kommer upp till praktiken imorgon. Malin ringer och väcker mig 05.15.. God natt på er! Bye!

Måndag igen :)

Jaha, då var det en ny vecka. Skönt! Blir nog tyvärr inte så mycket uppdatering den här veckan då jag har fullt upp. Imorgon har jag praktik 13.30 -22.00, onsdag åker jag till Uppsala med klassen och så får jag nycklarna till min lägenhet! :D På torsdag och fredag är det praktik plus att jag flyttar massa saker. Lördag och söndag är jag ledig, men lördagkväll kommer nog spenderas med tjejerna, äta mat, titta på fim och prata massa, som vanligt! ;)

I fredags var jag på stan med Malin och hennes goungar. Hittade en svart klänning och ett linne, och en ny plånbok.

Var på bio i fredags med, på Twilight, den var så jävla bra! Skulle kunna kika på den igen nu med detsamma! :) Snyggingarna i filmen gör den ju inte sämre heller, ge mig en varulv nu! ;)

Klänningen hade jag på mig i lördags när det var rockfest i Bollnäs :) Rolig kväll med några stjärnor! :)

Gårdagen var väldigt lugn, sov bort halva dagen tror jag :P Åt gomat med mamma och Viktor med, sen gick jag och myste lite :)

Imorse ringde Malin och väckte mig kvart över 5, då var det bara att vakna till och kliva upp och göra sig redo för att åka och hämta upp henne och sen brassa till Bollnäs och praktiken :)

Praktiken var rolig idag, dock blev jag lite svimfärdig en sväng så jag fick så och lägga mig och dricka saft så jag fick tillbaka färgen i ansiktet ;) Sen gick dagen snabbt så det var skönt!

Fick sluta nästan en timme tidigare med för att vi var så duktiga, och det är ju alltid roligt:)

Men nu ska jag kika på Ullared och sen ska jag kanske iväg och mysa lite! :)


Bye!


Jag vill ha spänning, vart är den?!


Shopping!

Nu har det varit lite dåligt med uppdatering ett par dagar. Har haft praktik och har inte varit hemma så mycket så det är därför :) Men jag lever iaf! ;)

Det är superkul på sjukhuset iaf, man lär sig väldigt mycket, plus att jag har den bästa handledaren så jag är supernöjd! :) Har fått prova på massa saker och varit med på nån undersökning, så det är bara roligt! Skulle lätt kunna tänka mig att kunna jobba på sjukhus! :)

Men nu ska jag ta och leta fram mitt presentkort på Hollywood och göra mig klar, Malin hämtar strax upp mig så blir det förhoppningsvis lite shopping! ;) Måste ju hitta nåt att ha på mig imorgon när det är fest! Ska bli väldigt roligt måste jag säga :D

Aja, hörs senare :)

Bye!

Twilight!

 

Nu äre filmtjam en stund! :)


Tokbilder!




Det var mycket bilder, men de flesta såg ut såhär.

Resten av bilderna finns på facebook :)

Piggelin

Jag lovade er ju lite bilder igår, men det blev inte av. Jag låg i sängen till strax efter fem då po kom och fick upp mig.. Hjälpte mig att städa med, tackar! :) Sen åkte vi till honom och åt och så, jag sov några timmar på soffan med, det behövdes!;)

Idag blir en lugn dag, känner att jag inte har så mycket att göra, har redan gjort det som behövs. Lagat mat, tvättat och diskat. Jag är iaf pigg idag, vilket jag tackar för!

Nu ska jag ta och städa rummet lite, annars läre jag få skäll av Viktor när han kommer hem om nån timme! ;)

Slänger upp bilderna alldeles strax :)


Bye! :)

Bombnedslag..

Det var grymt roligt igår, men idag mår man som man förtjänar.. :P

Blev en hel del folk och det är ju alltid roligt. Twister blev det några omgångar med, men det blev bara konstigare och konstigare ställningar tycker jag.. Haha!

Nu ska jag ta och försöka rycka upp mig ur sängen, klockan är ju faktiskt strax fyra;) Måste ta tag i städningen av köket och vardagsrummet, chips och popcorn överallt! Ser ut som ett bombnedslag där, uscha! :)

Jag slänger upp lite bilder senare så ni får se hur kul vi hade! ;)


Bye! :)

Feest! ;)

Ikväll är det fest för fulla muggar som gäller, kommer nog bli roligt. Blir lite folk med :) Synd bara att det inte alls kommer vara lika roligt imorgon när man måste städa bort allt skräp. Aja, det får det väl vara värt ändå! ;)

Nu ska jag strax åka ner på stan och gå på systemet och så ska jag kika lite på hollywood med tror jag. Har ingenting att ha på mig ikväll, som vanligt..

Hmm, satt precis och räknade lite på hur många som ommer iväll, och jag fick det till 14 pers, sen så vet jag inte om alla kommer eller. Men blir nog roligt iaf! :)

Men nu ska jag bege mig ner på systemet, hörs senare! :)



Fredagsmys

Min arm gör ont, jaha, hade jag sagt det förr.. Sorry! Eller nej, jag är inte ett dugg ledsen, jag vill att hela världen ska tycka synd om mig! Jag har ont, ont, ont, ont, ONT i min arm! :(

Äntligen fredag iaf! Så himla skönt! :) Ikväll blir det bara till att ta det lugnt och mysa lite :)

Imorgon däremot, är det fest! Här hemma, mamma är i fjällen med tjejerna så jag har lägenheten för mig själv, grymt skönt ska jag säga! ;) Jag har iaf lovat att allt ska vara helt när hon kommer tillbaka, så vi får hoppas på att jag kan hålla det löftet då! :)

Aja, eller aj, aj, aj, aj, aj, AJJ!!! Jag har ONT i min arm!

I like to move it, move it!

Jag har precis lusläst Per Morbergs kokbok ihopp om att kunna hitta lite inspiration till mat ikväll. Är ju fredag och då måste man ju lyxa till det lite tycker jag! :) Just nu står jag i valet och kvalet, fläskfile eller kyckling, det är frågan!

I like to move it, move it, I like to MOVE IT! Nu blir det Madagaskar 2 medans jag förösker komma på nåt smarrigt att äta! ;)


Älskar de här filmerna, skulle kunna se dem om och om och om igen ;)

S

Fredagen den 13e..

Idag är fredagen den 13e.. Otäckt! Hoppas att man klarar sig utan olyckor och sånt bara :)

Jag måste ha tagit ut segern i förskott, idag har jag grymt ont i min stackars arm! :( Fick sms av Malin tidigare och sen ringde hos, hon hade knappt kunnat sova inatt för hon hade så ont i armen.. Men vi sa att vi får väl ta och bita i det sura äpplet och överleva den här jäkla smärtan helt enkelt!

Idag får vi se vad som händer, blir en lugn dag, orkar inte göra så mycket eftersom det gör ont i armen ;) Plus att det som sagt är fredagen den 13e idag, så jag vågar inte gå ut i onödan, om jag känner mig själv rätt så lyckas jag säkert ramla eller nåt sånt ;)

Nu ska jag mysa ner mig under en filt och kika klart på filmen jag började på igår iaf :)

Hörs senare! :)

Filmtajm!

Det blev ingen fika på stan, vi åkte på donken och käkade istället! ;) Ingen av oss hade ätit så vi tyckte det var bättre att äta än att ta en fika för samma peng :P
Vi var en sväng på Lindex med, jag måste ha en mössa, hittade dock ingen, men hittade däremot en jättehärlig kofta, men kände mig lite snål..

Idag var sista skoldagen på 4 veckor, så jäkla skönt! Nu har jag 4 dagars ledigt innan praktiken börjar på tisdag, ska bli kul att få göra nåt annat än att bara sitta och plugga.

Nu ska jag mysa ner mig under en filt och mysa framför en film! :)

Fikastund :)

Ska dra ner mot stan om en stund och ta en fika med Helena, skoj! Vi har umgåtts alltför lite nu senaste tiden, men allt har ju varit som det har varit. Kul att umgås med henne igen iaf! :)

Aja, det får nog vara allt för idag, hörs imorgon om jag inte har fått nån jäkla vaccinsjukdom! ;)




Då var det gjort

Jaha, var det bara det? Dumt av mig att gå och oroa sig över att det skulle göra skitont, det kändes knappt. Visst, det stack till när hon stack nålen i mig, men thats it! Malin var också bra nervös, så vi satt och skämtada massa för att lätta upp stämmningen, skönt att ha lite sällskap. Skönt att ha det gjort iaf :) Får bara hoppas att man klarar sig utan biverkningarna!

Nu ska jag ta och städa lite, är lite smått kaos här inne på rummet mitt (Viktor rum egentligen) sen så blir det bara till att ta det lugnt och se vad kvällen har att erbjuda :)

Väntar..

Sitter och väntar på att Malin och co ska plocka upp mig så vi ska åka och vaccinera oss. Usch, jag gruvar mig inför det här! Sist jag var på sjukhuset och skulle lämna blodprov svimmade jag, bara tanken på att en annan männsika ska sticka en stor jävla nål i min arm får det att rysa i hela mig, jag känner lixom hur allt bara börjar snurra och ja, sen brukar jag vakna av att nån baddar mig i pannan! ;) Men idag hoppas jag att jag klarar mig utan att svimma iaf, jag måste skärpa till mig, jag som ska bli sjuksköterska och så! Jag vet egentligen inte vad det är som skrämmer mig, blodet är det ingen fara med, men jag antar att det är just att någon anna männsika har kontrollen och kan göra vad sjutton som faller denne in.. Hmm, jag får ta en funderare på det här och återkomma sen.

Hörs senare, om jag inte har blivit sjuk,  förlamad, dött eller liknande!

Vaccin

Ja, provet behöver vi ju inte ens prata om! Men ändå gick det lite bättre än vad jag trodde att det skulle göra. SKönt med sista jäkla skoldagen idag! Ledig imorgon och ända fram tills tisdag, då börjar praktiken. Ska bli grymt roligt måste jag erkänna! :)

Nåt mindre roligt kommer hända idag, jag ska vaccinera mig mot svinis! Jag som hatar sprutor, kommer väl tuppa av när dom tar fram den där jäkla sprutan är jag rädd. Usch och fy! Men jag har Malin med mig så jag hoppas att vi överlever! ;)

Får se vad dagen har att erbjuda, blir nog ganska lugnt. Har lovat mamma att städa lite, så det läre jag väl göra. Får se vad man orkar göra efter sprutan.

Men nu ska jag iaf mysa under en filt och kika på lite film :)


Fixar och donar :)

Just nu har jag inget bättre för mig, sitter bara och väntar på att nån ska ringa och komma och hämta upp mig :) Så jag fixade lite med designen på bloggen, det blev bättre nu än tidigare iaf, kanske lite väl vitt och tråkigt, men det får duga så länge tycker jag :)


Blir det bättre än såhär?

Bättre än såhär kan det väl inte bli? Jo, om jag lyckas få full pott på provet imorgon då, men det lär jag inte lyckas med som det känns nu iaf. Aja, ska fortsätta plugga en liten stund till, sen ska jag iväg och äta och mysa :)

Ha en trevlig eftermiddag/kväll allihopa :)


Underbart :)

Solen skiner, himlen är blå och fåglarna kvittrar. Nej, nu ljög jag, ganska mycket med! ;) Ute är det alldeles grått och trist.. Men vad gör det? Jag är på strålande humör idag. Så himla underbar dag helt enkelt, varför vet jag egenlitgen inte, det har garanterat inget med vädret att göra iaf, det är jag säker på!


Tadaa!

Ja, jag antar att ingen av er blev speciellt överraskad nu när jag är tillbaka här, dock under nytt namn. Men ja, här är jag iaf igen! :)

Tänkte att mitt nya liv, kräver en ny blogg! ;)

Idag har jag inte gjort många knop, det måste jag faktikst erkänna! Var i skolan 8-9, sen var det slut för idag. Jaha bara till att åka hem och plugga lite inför provet på torsdag. Sen har jag inte gjort så mycket, sov en sväng mitt på dagen med, alltid skönt!

Åkte ut till stugan och kikade lite, lika fint som vanligt där ute! Älskar verkligen att vara där ute:)

Nu har jag fått en lägenhet med :) Så jag flyttar i slutet av den här månaden eller i början av nästa, det ska bli så jäkla skönt att flytta, ingen höjdare att bo hos mamma måste jag säga. Ingen fel på mamma såklart, men har man väl bott hemifrån så vill man inte gärna bo hemma igen ;)

Aja, nu ska jag ta och packa väskan och gå och mysa :)

Hörs imorgon :)

RSS 2.0