Sammandragningar

Igårkväll fick jag världens sammandragningar, magen blev alldeles stenhård och så gjorde det bra nog ont till och från. Höll på så hela natten, och har även varit så idag, fast inte lika intensivt. Blev lite orolig över att det var något som inte stod rätt till, men efter att ha kikat upp det på nätet och pratat med rådgivningen så är jag lugn :) Det är tydligen helt normalt. Så länge inte vattnet går eller att jag får riktigt, riktigt ont så var det ingen fara alls sa de :)

Jag måste erkänna att jag blev bra orolig över att det redan var dags, har ju aldrig gått igenom en graviditet förr så det är svårt att veta lixom.. Men nu är jag lugn som en filbunke igen! ;)


.

Sitter och väntar på att pappa ska komma och hämta mig så ska vi åka till Bollnäs och träffa farmor, farfar och farbror Hans som är där på en snabbvisit pga jobbet. Blir nog säkert trevligt :) Älsklingen är sjuk så han får allt ta och stanna hemma och kurera sig, så då blir det ju mer mat åt oss andra ;)

Dagen har varit lugnt, är fruktansvärt trött idag efter att knappt ha sovit någonting inatt, men inte alltid lätt att sova när man har ett litet gryn som är på bushumör hela kvällarna och nätterna. Igår rörde sig h*n så pass mycket att det syntes ut, hela magen rörde sig alltså. Helt jävla underbart! ♥

Jag får väl ta och lägga upp nån magbild nån dag, har ju faktiskt knäppt en hel del men blir inte till att jag lägger upp dem.


Puss! ♥

.

Vi lever och mår bra, både jag och magen. Är dock bara jag som har så mycket annat för mig hela tiden att jag nästan aldrig sitter vid datorn och då blir det inget bloggande heller.

Nuförtiden mår jag riktigt bra och verkligen njuter av graviditeten, det är en underbar känsla kan jag lova er! :) Vårt lilla hjärtegryn lever runt i magen i stort sett hela tiden. Mest på kvällarna/nätterna när mamman skulle behöva lite vila, men ärligt talat så gör det inte ett dugg! ♥

Magen växer i lagom takt den med, nästan alla mina jeans är för små i midjan nu, men jag kör med snoddar så går det att knäppa dem skapligt iaf ;)

Nu vet ni att jag lever och mår helt underbart bra iaf! :)

.

En del dagar är inte alls lika bra som andra.. Idag har varit en sån dag, har mått småilla precis hela dagen, är tung i huvudet och det mesta har varit jobbigt. Och som vanligt är det hjärtat mitt som får ut för det, stackarn!
Hoppas på en bättre dag imorgon, ska träffa tjejerna på kvällen och kika på skräckfilm så blir spännande att se om man vågar gå hem efter det ;) Ingen av oss är direkt tuff när det gäller sånt så man skrämmer väl upp varandra med skulle jag tro.

Imorse ringde klockan 6 så det var bara att masa sig ur sängen och klä på sig för att åka till Stugsund och hämta Malin och barnen och skjutsa dem till skola och jobb, ibland är man allt bra snäll! :) Efter det åkte jag hem igen och sov några timmar och sen var det bara att hoppa in i duschen och snygga till sig lite, åkte därefter till Magnus och pratade lite skit och sen åkte vi och hämtade upp Madde och sen bar det av mot resecentrum. Lika bra att vara snäll och skjutsa folk nu medans jag får plats bakom ratten, om någon månad är det andra som får skjutsa runt mig istället, inte mer än rätt tycker jag! ;)

Har även hunnit med kalas i Bollnäs för farfar som fyller 81 år imorgon, bjöds på supergod mat (som vanligt), fika och skratt i mängder :) Nu ska jag ta och mysa ner mig i sängen bredvid mitt hjärta och kika på nån skräckfilm och bara mysa! :)


RSS 2.0