Drömmar

Drömma, det verkar vara det enda jag gör nuförtiden, både när jag sover och är vaken. Drömmarna som kommer när jag sover behöver vi dock inte prata om, haha!

På dagarna är det drömmar om hur det kommer bli sen, om några månader, när magen har växt ännu mer och man bara väntar på att den lilla ska se dagens ljus första gången. Jag längtar så jag håller på att bli galen känns det som. Magen växer mer och mer för varje dag som går och den lilla sparkar och lever rövare dygnet runt, undebar känsla! :)

Sen så drömmer jag mycket om boende med, som det känns nu så kommer vi nog bo kvar i den här lägenheten ett tag till, dumt att ta massa lån och sånt när inte jag har någon fast inkomst är jag jobbar så oregelnundet som jag gör. Men ska vi bo kvar här, så måste vi verkligen göra om. Jag har tusen ideér om hur man kan göra i varje rum tror jag, men min sambo är nog lite svårövertygad verkar det som. Men han är ju iaf med på att vi måste göra om och "göra plats" om vi ska bo kvar här när den lilla kommer.

I skrivande stund håller vi på att göra om i vardagsrummet, det var i stort behov av en omtapetsering då de förra ägarna hade borrat hål nästan överallt och så satt inte tapeten på plats utan den hade släppt högst upp runt om i hela rummet... Men nu får vi vår egen stil och smak på rummet. Det jag ångrar mig bra mycket över är iaf möblerna... De är för mörka, vi skulle ha köpt vita möbler istället, dessa bruna/svarta drar till sig så mycket damm och man måste damma dem nästan varje dag för att det ska se fint och fräscht ut, ganska tjatigt i längden..

Funderar på om vi ska lägga ut möblerna på blocket och köpa nya/begagnade som är vita istället! :)

Drömmar, tur att de finns...

.

Jag blir så fruktansvärt frustrerad över allt detta tänkande hit och dit just nu. Varje dag hamnar jag och gubben i heta disskutioner om hur det ska bli med både det ena och det andra, vilket inte alls är roligt. Oftast slutar det med att jag blir ledsen. Vi blir ju inte osams, men ändå, dessa "pratstunder" kommer ta knäcken på mig en vacker dag känner jag.

Snackisen som är vanligast nuförtiden är boende, med tanke på den efterlängtade tillökningen som är beräknad att komma i början av juni så blir det väldigt trångt att bo i vår lägenhet där vi bor just nu. Två rum och kök är nästan för litet för oss som det är nu, men vi visste inte om graviditeten när vi köpte denna lägenhet utan fick reda på det när vi hade bott här några veckor, lite sen men underbar nyhet!

Vi är väldigt oense om hur vi ska göra och hur vi ska bo, tur att vi skapar fred varje kväll iaf ;)

Ska gå och mysa ner mig i soffan med min älskade nu och hålla tummarna för att boendefrågan löser sig snart!


Blixtar från datorn...

Det är väldigt dåligt med uppdatering här nu, men min dator gav upp hoppet totalt häromdagen då det blixtrade om den, bokstavligt talat...
Jag lever och mår bra iaf, eller så bra som det är möjligt. Har varit några väldigt jobbiga dagar nu då jag har mått illa dygnet runt och inte kunnat behålla någon mat alls.. Har varit riktigt nere men som det känns nu så har det vänt lite grann iaf. Tur att jag har världens bästa älskling som finns där dygnet runt! :)
Nu är jag hos mamma, snyltar lite på Viktors dator och väntar på att maten ska bli klar. Sedan åker vi till Felix för att gratta honom på namnsdagen och kanske stannar vi där och kikar på Lets Dance med.
Nu vet ni iaf att jag lever ;)

RSS 2.0