:)

Sitter i soffan nermyst under täcket och äter lite snask och kikar på film, är fruktansvärt trött så ska nog snart ta och lägga mig snart. Lika bra att vara pigg inatt när man ska skjutsa/hämta fyllskallar i Ljusne ;)

Får se när det börjar ringa, förhoppningsvis behöver jag bara åka en gång. Men jag har en känsla av att älsklingen vill hem före Isabelle, men man vet ju aldrig! :)

Imorgon är det morsdag, ska bjuda mamma på fika på stan på förmiddagen /runt lunch och sen åker jag, älsklingen, pappa och Viktor till Bollnäs och hälsar på farmor och farfar och känner jag farmor rätt så blir det gomat och massa fika där! :) Kommer nog bli en toppen dag med de man tycker bäst om!

På måndag ska vi åka till Valbo och köpa en bokhylla/förvaring att ha här, finns ju bara tre garderober och en byrå, och där är det fullt överallt.. Så kommer nog bli tokbra när vi köper den vi har tänkt, hittar dock ingen bra bild så slänger upp en bild när vi har monterat ihop den så ni får se hur det ser ut ;) Kan ju lägga ut fler bilder på lägenheten då med, för ni har väl inte fått se en endaste bild härifrån har jag för mig? :)

Aja, nu börjar fyllesmsen ramla in, haha! ;)


Kärlek

Jag lever. Men har varken tid eller lust till att blogga för tillfället. Återkommer när lusten kommer tillbaka :)

Kan iaf tala om att jag numer är sambo med världens underbaraste, lyckligare kan ingen vara! ♥ Får dock se om vi går varandra på nerverna innan vi hittar något annat boende, just nu bor vi i min etta, lite litet för två personen kanske, men finns det hjärterum så finns det sjärterum! ;) Och hjärterum finns det gott om, varje gång jag tittar på honom så ler jag, jag är så otroligt lycklig, lyckligast i världen skulle jag tro! :)

Nu ska jag ta och kika på nån film som snart börjar på 3an och vänta på att älsklingen kommer hem från jobbet. Tänkte ta och plocka undan lite här hemma med, det står kartonger och är saker överallt, och då menar jag ÖVERALLT! :P


Älskar dig, du är det bästa som finns! ♥

Underbart väder!

Igår var det helt underbart väder här, vi hade 29 grader i skuggan, klarblå himmel och strålande sol precis hela dagen. Jag såg nog ut lite som en kräfta mot kvällningen ;) Men det är det värt utan tvekan! :)

Idag är det inte lika soligt, men fortfarande varmt och skönt ute. Dock tror jag att jag har dragit på mig en lite förkylning eller nåt, är täppt i näsan..

Men nu vet ni att jag lever iaf, orkar inte skriva nåt mer. Ni får vänta på alla smaskiga detaljer tills vi är hemma igen! ;)



NORGE!

Framme i Norge, vilken jäkla resa alltså. Mycket skratt, men det var ju knappast oväntat! ;) Sista biten såg vi 8 älgar, i skogen och på ängarna, jäklar vilka stora djur det är! :)

Är skapligt trött nu, och ont i magen har jag, kan vara för att vi åt för kanske två timmar sen, och då hade jag bara ätit frukost och lite sallad innan.. Dumt dumt!

Får se hur länge vi blir kvar här, troligen åker vi hem på söndag, annars blir det på måndag. Kommer sakna min älskling såklart, men samtidigt är det bara nyttigt att vara ifrån varandra litegranna. Speciellt nu när vi ska bli sambos i min lilla etta, haha! ;)

Aja, ska ta och sova nu, en dag imorgon med som förhoppningvis blir lika rolig som denna! :)



Norge, here we come!

Imorgon åker jag till Norge! Fy fan va skönt det ska bli att komma bort några dagar, underbart!!! :D Jag och Malin, fy fan va kul det kommer bli! :) Vi ska åka och hälsa på Hjalle :)

Aja, mer orkar jag inte skriva. Hörs när jag är hemma igen! :)




:)

Livet är allt bra underbart!

Har precis pratat med Isabelle i telefon i en och en halv timme! Mitt öra ömmar som bara den, men det skiter man väl i! ;)

Hörs senare, nu ska jag knata iväg till jobbet, jobbar 15.15-21.15 ikväll! :)

Längtar!


Bara jag som längtar? ;)

Stugmys

Jäääklar vilken rolig kväll det var igår, var längesen jag dansade och sjöng så som vi gjorde igår ska jag tala om! ;)

Nu ska vi snart åka hem till mig så jag får duscha och packa, sen blire till att åka ut till stugan med pappa och Viktor och vara där tills imorgon. Tomas, Åsa och Jesper ska också med och dem har man ju inte träffat på jättelänge så det ska verkligen blir roligt tycker jag! :)

Synd bara att man är något bakis idag! ;)

Och MALIN, HAHAHAAAA!!! Jag kunde bete mig precis hela kvällen igår, det trodde du aldrig va?! ;)



Sambos! <3

Nu vet i princip alla vad som ska hända, utom pappa då, men han läser iaf inte bloggen så ;) Jag och älsklingen ska bli sambos! :D De ska säga upp sin lägenhet idag fattade jag som och sen flyttar han in hos mig, tills vi hittar nåt ställe där vi vill bo :) Får se om vi går varandra på nerverna när vi ska bo i min etta först, haha! ;)

Typ det första jag kom att tänka på var "Vart ska du ha dina kläder hade du tänkt?!" Haha, snäll kommentar från mig lixom.. Men nu har jag iaf bestämt mig för att jag ska göra en storstädning i alla skåp, lådor och allt här i lägenheten och slänga allt onödigt som man har liggandes omkring, så att han får plats med sina saker med! :)

Så lika bra att sätta fart med den där städningen nu då så det blir gjort nångång! ;) Med lite peppmusik så skare väl gå ganska bra antar jag! ;)

Hörs senare med resultat... ;)


Lycka

Underbart humör idag! Jag mår så bra, bra bra bra bra BRAAAAAA!! :)

Kul jäkla fest hos Isafisa och Tobbelobbe igår var det också, och inte ett dugg bakis idag, det händer ju inte så ofta, att man vaknar och är PIGG dagen efter lixom! ;)

Nu sitter jag och kikar runt lite på olika saker på nätet, hemliga saker! ;)

Ska alldeles snart åka till älsklingen och kika på film och bara mysa resten av kvällen! ♥

Sa jag att jag mår bra och är toklycklig?! ;)

♥♥

Lyckligast i världen

Jag är förkyld som bara den, hostar och nyser, snorar och fryser.. Ingen höjdare alls. Men jag måste bara tala om att jag är lyckligast i världen just nu. Har världens underbaraste pojkvän och världens bästa vänner! ♥

Inom en inte allt för lång framtid så kommer det hända något roligt i mitt liv, var, när, hur och så vidare är sånt som märks det! :) Bara några få som vet än, men när det blir officiellt så skriver jag det självklart här med! Och nej, det är ingen bulle i ugnen om det är nån som har fått för sig det!!! ;)


♥♥

.

Jag kollade på klockan 04.27 imorse, då hade jag inte sovit en blund än. Men då började det ju ljusna ute så jag kunde släcka nån lampa och försöka slappna av lite iaf. Låg vaken en stund till och sen somnade jag. Men strax före tio så vaknade jag, faktistk piggare än vad jag trodde att jag skulle vara. Nu ska jag ta och bege mig för att hämta upp Malin, vi ska ut på skokanonen en sväng och sen åka och mata djur och ta in post hos både Jonas och Nina och hos mormor. Ikväll ska jag vara barnvakt åt Ellie och Tim, goungarna! ♥

Egentligen är jag lite SUR på Malin.. Men det går nog över under dagen skulle jag tro! :)

Ska iaf sova hos älsklingen inatt, om jag inte somnar hos Malin då. Jag VÄGRAR sova här hemma själv iaf, fy fan va rädd jag var!!!!! :(



.

Jag kan fortfarande inte slappna av tillräckligt för att sova. Riktigt jävla otäckt det här alltså!!!! Önskar verkligen att jag hade haft älsklingen här nu, men känns inte så skoj att ringa och väcka honom när han börjar jobba kl åtta imorgon bitti.. Jag får helt enkelt skylla mig själv eftersom jag ville sova ensam inatt..

Fortsätter det såhär om nätterna så flyttar jag ifrån den här lägenheten snart nog!!! Får väl flytta hem till mamma om det vill sig så illa, annars vet jag ett ställe jag vill bo på, visserligen spökar det där med, men det spöket älskar jag! Så där känner man sig bara trygg, vilket är helt till motsats vad man gör i den här lägenheten.. Tror faktiskt att det är nån som vill mig illa här.. USCH!!! :(

Det är så jäkla mycket otäckt som hänt senaste tiden så jag blir helt grinfärdig, fattar inte att jag bara inte kan få vara ifred för en gångs skull!!!


SPÖKE!!!

Det spökar här, fy fan i hela helvete vad rädd jag är nu! Varenda lampa är tänd och telefonen ligger nära till hands, snart ringer jag efter nån som kan komma hit och rädda mig om det händer nåt mer creepy!! :( Det låter som om någon går i trappen och så åker garderobsdörrarna upp av sig själv, jag håller fan på att dö här!!!!

Men det var ju kul att lära känna er allihopa iaf, jag lär väl bli mördad av nåt jävla spöke inatt verkar det som......



Är det nån av er som har varit med om något spöklikt nångång?

.

Egentligen är det ganska sjukt hur mycket man kan sakna en människa.. Jag saknar P så jäkla mycket nu, och ändå sågs vi imorse och har hört flera gånger under dagen. Ja, jag antar att det blir så när man är så upp över öronen kär som jag är! ♥

Jag älskar dig!

<3


Älskar dig hjärtat! :)


RSS 2.0