Piercing?

Hmm, jag är grymt sugen på att pierca mig, och eftersom jag inte bor hemma längre så är det väl fritt fram tycker jag! ;) Jag har ju faktiskt två tatureingar, så vad kan en lite piercing eller två göra för skillnad lixom? ;)

Aja, får fundera vidare på detta.. Men jag är redan säker på att jag ska görat! :)

Ska fortsätta mysa lite nu, ska ju snart iväg som sagt..




Åker till Kina

Har precis kommit ur duschen. Väntar på att hjärtat ska komma förbi nu en stund innan jag ska åka till Kina och spendera kvällen och natten där. Kommer bli så himla mysigt, och känner jag oss rätt så sitter vi väl uppe halva natten och pratar, vi har ju en hel del att prata om, om man säger så! ;)

Jag kom hem strax efter fyra inatt, och var helt slut. Men hur jag än vände och vred mig så kunde jag inte somna. Kikade på klockan sista gånger 5.36, imorse med andra ord. Efter det nångång lyckades jag somna..

Men nu kom precis hjärtat hit så ska vara lite social med honom en stund innan jag ska iväg :)


Hörs kanske senare :)

Borta bra, hemma bäst

Jag tror aldrig att det har varit så skönt att komma hem och lägga sig under täcket som det var nu! Trött som bara den är jag, så jag sommar antagligen alldeles strax:) God natt kära lärare;)

Hannibal the kannibal

Ligger i soffan hos Jonas och Nina, ungarna sover sedan nån timme. Det är Hannibal på tvn, och sömn vanligt när jag ser den så är det med skräckblandad förtjusning. Filmerna är grymt bra, men som sagt, hemska! Mår jag bättre då? Tveksamt..

Energiknippen

Är hos Jonas och Nina, har precis ätit tacos, gott med lite mat, fick inte i mig så mycket dock... Pojkarna är ute och leker av sig energi, inte mig emot!;) Mår lite bättre idag iaf, men helt pigg är jag inte. Men det är väl för att jag får dåligt samvete skulle jag tro... Vafan ska man ha ett samvete och känna skuld för?! Jag ska skärpa mig, Men det är lättare sagt än gjort..

Film och tacos

Hemma och bara tar det lugnt och försöker hitta orken, vet inte vart jag kan ha lagt den.. Nån som ser den så kan ni ju hojta till! ;)

Tänkte kika på en film nu, sen ska jag duscha och sticka iväg till Felix och Lukas och vara med dem ikväll när Jonas och Nina skulle på fest. Det skulle visst bjudas på tacos, och det lät väldigt gott måste jag erkänna. Får bara hoppas att det är det med.

Ännu fler som oroar sig nu, jag blir knäpp på det här!


Aja, hörs senare..





Dagen börjar med skäll, hur fan ska det sluta.... ?

Dagen började inte på bästa sätt då pappa ringde och skällde på mig. Han frågade vad jag håller på med, och sa att han var orolig för mig... Måste ju erkänna att jag fick som ett hål i bröstet, vill ju verkligen inte att pappa och mamma ska känna så!! Vid tolv åkte jag och hämtade mormor efter att hon hade varit och tränat på rehab. Åkte till hemma och hjälpe henne med lite saker. Sen åkte jag och köpte pizza till mig och hjärtat som var hemma och var sjuk idag. Jag är fortfarande där, vi har inte gjort så mycket idag, bara myst. Men det är ju aldrig fel! Nu har vi precis kikar på Sherlock Holmes, och det tycker jag helt klart att ni ska se! :) Ska fortsätta mysa lite nu, sen blir det nog till att sova :)

Breakpoint eller break-a-part?

Sakta men säkert tror jag att jag håller på att bryta ihop, innifrån och ut. Jag förstår inte att jag gör det här mot mig själv. Blir arg och besviken på samma gång som jag inte bryr mig. Det värsta är att jag vet att folk i min omgivning bryr sig, dår blir jag bara mer besviken på mig själv. Vill ju självklart inte att de ska oroa sig, men det verkar tyvärr vara försent. När ska jag fatta att det är dags att sluta? När kroppen säger ifrån helt, eller när det börjar bli försent?
Kommer jag hitta mitt breakpoint eller helt enkelt break-a-part?

Jag vet inte, och jag bryr mig inte, det är det som är det värsta...










Twilight ;)

Nu blir det Twilight tittande! ;)

Hjärtat kommer lite senare, mys. Saknar honom ju! :)


Hörs imorgon



Gnäll..

Ja, natten var inte alls rolig. Kunde inte sova. Kikade på klockan strax efter fem imorse och då hde jag fortfarande inte somnat.. När jag väl sov så drömde jag bara massa jäkla mardrömmar, gör det jämt nuförtiden, inte alls skoj! :(

Idag har jag inte gjort så mycket, var till OKQ8 och hämtade ut mitt paket med böcker, och helt plötsligt var man 1558 kronor fattigare. Det är hutlöst dyrt med böcker, fy sjutton!!

Har pratat med Malin flera gånger idag redan, men det var det väl ingen som blev förvånad över antar jag ;) Imorgon måste jag verkligen sätta fart med plugget, även om jag inte är ett dugg jäkla motiverad så måste det ju göras är jag rädd..

Haha ja, det var mycket gnäll i det här inlägget, men det får ni ta! ;)

Får se om hjärtat kommer hit och myser senare, vore inte alls fel! :)



Bläääää

Men slå mig i huvudet med nåt tungt så jag blir trött och kan sova! Jag skulle ha lagt mig vid halv tio när jag var trött istället... Blääää för det här!

Tacka vet jag mtv!

Bra att man är trött och kan sova.... Tur att mtv finns med massa bra låtar iaf! :)

Happyday!

Igår var det fest, och det blev det med. Det var en superrolig kväll med många, många skratt och mycket tok!

Nu sitter och och skriver ut studiehandledningarna till imorgon då jag och Malin ska göra ett tappert försök till att komma igång med skiten! ;) P ligger i sängen och kikar på tv, vi har nyss ätit.

Ska ta och fixa klart det här nu och så ska jag lägga mig och mysa lite med honom! :)

Återkommer imorgon med lite mer festdetaljer och lite bilder såklart! :)

135 vs 54

Helt sjuk.. 135 vs 54 kilo, vem som vinner läser ni nedan...






Gå till artikeln här    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6475457.ab

Tomt här bredvid..

Nu har jag myst ner mig i sängen under mina två täcken. Och så har jag laddat upp med filmer, chips, dipp och lite godis. Men det är en sak som saknas, eller en person kanske man ska säga, det är tomt här i sängen utan P! Har inte träffat P på några dagar nu så saknar honom en del! :)

Aja, nu blir det film och sen sova, imorgon har jag lovat att det ska vara fest här hemma, så då måste jag på bolaget en sväng. Så det ska bli kul med lite fest, får se vilka som kommer, det vet man ju aldrig :)


God natt på er :)   ♥


Russian Roulette

Rihanna

Russian Roulette



Uh, uh


Take a breath,
Take it deep.
'Calm yourself', He says to me
If you play, you play for keeps.
Take the gun and count to three.
Im sweating now,
Moving slow,
No time to think. My turn to go


And you can see my heart beating
You can see it through my chest.
Said I'm terrified but I'm not leaving
I know that I must pass this test
So, just pull the trigger


Say a prayer to yourself
He says 'close your eyes, sometimes it helps'
And then I get a scary thought
That he's here - means he's never lost


And you can see my heart beating.
No, You can see it through my chest.
Said I'm terrified but I'm not leaving
Know that I must pass this test.
So, just pull my trigger


As my life flashes before my eyes
I'm wondering will I ever see another sunrise?
So many won't get the chance to say good-bye
But its too late to think of the value of my life


And you can see my heart beating.
No, You can see it through my chest.
Said I'm terrified but I'm not leaving no
know that I must pass this test.
You can see my heart beating.
Oh, You can see it through my chest.
I'm terrified but I'm not leaving no
know that I must pass this test.

So, just pull the trigger

 

 


Thai

Det känns inte som om jag har gjort så mycket idag, men ändå har jag väl gjort en hel del :P

Var och käkade thaibuffe med Mathias, sen åkte vi ut på e-center en sväng, sen var vi på stan en snabbis och när Mathias var inne och handlade så träffade jag Magnus som precis kom från tatueraren, skitsnyggt var hans tatuering! Och jag blev självklart ännu mer sugen på att skaffa en till..

Sen skjutsade jag hem Mathias och gick in till mamma en sväng och fixade lite med internet som hon inte fick att funka. Sen så gick jag hemåt :)

Har inte gjort så mycket sen jag kom hem måste jag väl erkänna ;) Får se vad resten av kvällen har att erbjuda.

Och nej, garderobstädningen är inte klar än.. Men snart så! :P



SATC 2



Lääängtar tills SATC 2 kommer till våren! :)
Men jag får nöja mig med sista säsongen + filmen sålänge! ;)

Hmm..

Hmm, den där garderobstädningen tog längre tid än vad jag hade trott. Att man kan ha så mycket kläder och skor, helt sjuk! ;)

Så, fortsätter med den imorgon, och då ska ni även få lite bilder på lägenheten som jag har lovat i en evighet nu! :)

Nu ska jag kika på SATC, har ju bara en säsong + filmen kvar! ;)

Natti natti på er :)

Städning?

Funderar seriöst på om jag ska ta tag i mina garderober.. Sen är kaos i dem och jag hittar verkligen ingenting jag letar efter.

Och nej! Detta är inte ett tecken på att man har för mycket kläder och skor, det är ett tecken på att man måste städa och fylla på med lite nytt! ;)

Återkommer senare med resultat!

Man eater?!

 

Haha så illa är det väl ändå inte?! ;)


Gamla goda tider..

För en stund sedan hittade jag en av mina gamla dagböcker, och självklart så kunde jag ju inte låta bli att läsa! ;) Och ni ska veta hur mycket jag skrattade, tänk vad lätt livet var när man var mindre, slapp bekymmer av alla dess slag, nu tycker jag att livet är fullt av bekymmer och sånt, hela dagarna.

Jag hade skrivit nåt om ett klassdisco där vi hade lekt ryska posten och sanning eller konsekvens, varför gör man aldrig det nuförtiden? Nu är det bara ölspel hit, och ölspel dit och ibland kan det bli en sväng av jag har aldrig. Okej, visst, det är roligt, men börjar bli lite väl uttjatat, dels för att det jämt kommer samma frågor och dels för att man blir lite väl.. ehh.. glad?! ;)

Nästa fest så tycker jag att vi återinför Ryska Posten och Sanning eller Konsekvens, är ju alltid kul med lite variation tycker jag! :)

Wiiiihooo

Jag tog mig ur sängen till slut, men det var efter många om och men.. ;)

Sopade av bilen och åkte ner på stan för att låna böcker på bibblan, 1 bok fanns det, resten var fortfarande utlånade och de flesta var det flera personer i kö på.. Så det blir väl till att köpa de jävla böcker istället.. 1600:- för allihopa, wiiiihoo.. NOT! Jag fattar inte att det ska behöva vara så jäkla dyrt med böcker!

Om en stund ska jag åka och hämta mamma på jobbet, och så ska vi åka och handla. Sen ska jag hem och laga lite mat och försöka få någon ordning på mina skolpapper, vilket behövs! ;)

Aja, hörs senare :)

Böcker..

Jag har absolut ingen som hellst lust att kliva ur sängen idag. Det är så jäkla skönt här under täcket! Men snart måste jag göra ett ryck, måste ner på biblioteket och försöka få tag på alla dessa böcker till kurserna... Men först ska jag ringa malin!

Jävla sjukdom!

Okej, visst, ungar är supersöta och blablabla... Men jag tror jag blir knäpp! Det är några ungar som leker i snön här utanför och de skriker så man tror att det håller på att slå ihjäl varandra, jag funderar seriöst på om jag ska ta den ena och slå den andra med! Aja, nog om det...



Tidigare idag var jag på soptippen med mamma och slängde massa skräp, sen åkte vi till mormor och sa hej och pratade en liten stund. När jag var där så passade jag på att gå ner i källaren och ta några verktyg från garaget. Men väl där nere så höll jag på att bryta ihop, jag har inte varit ner i det garaget själv sedan morfar gick bort, och det är snart tre år sedan! Jag såg morfars snickarbälte, och då kom tårarna. Jag saknar honom så jäkla mycket, och jag hatar ordet CANCER, det medför bara massa jävla sorg och smärta, något av de värsta som finns men det som nog är allra värst är nog att den jävla sjukdomen tar ifrån oss de som betyder mest!

Jag kommer ihåg när mamma berättade att morfar hade fått cancer, leukemi.. Det var i januari, Jag satt hemma i huset, var på bra humör och helt plötsligt vändes min värld upp och ner. Det var den värsta vintern/våren i mitt liv! Morfar blev inlagd i Gävle, mamma och pappa bestämde sig för att separera efter 20 + år tillsammans, och studenten stod för dörren.

I maj ringde de från sjukhuset i Gävle, de bad att få prata med mamma, jag förstod på engång vad som sas.. Morfar hade blivit sämre och skulle inte klara sig så länge till, återigen bröt jag ihop. Jag kunde inte sluta gråta, min älskade morfar skulle ju alltid finns här hos oss.. När vi gick och lade oss på kvällen hade vi fortfarande inte hört något. Pappa kom in och väckte oss på morgonen efter och berättade att morfar dog på natten. Jag kunde inte tro det, hade inte kvar några tårar.

Dagen efter i skolan var jag mig inte lik, jag var inte ledsen, men inte glad heller. Jag hade fortfarande inte kunnat gråta sen pappa gov oss beskedet. Men när Emelie kom och gav mig en kram, då brast det - allt inom mig brast.

Tankspridd

Jag tror att jag skulle ha lyssnat mer på mina älskade vänner i det gula huset i Stugsund redan från början. Pratade med Malin i över 40 minuter för en stund sedan. Som vanligt slutar det med att jag är mer tankspridd när vi slutar prata än vad jag var innan, men jag börjar bli ganska så van vid det nu ändå.

Kvällen kommer spenderas hemma, orkar inte göra så mycket känner jag. Imorgon måste jag ner på bibblan en sväng igen och höra efter om böckerna, jag vägrar köpa 5 böcker för 400:- styck!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag kika på en film tänkte jag :)

Hörs senare :)

Halvnaken

Kul när man springer omkring halvnaken hemma i SIN egen lägenhet, och plötsligt ser en skylift utanför köksfönstret och en orangeklädd karl som står med en skyffel och skottar av taket. Jag rusade tillbaka till sängen och gömde mig under täcket. Så nu kan man tydligen inte gå omkring hur som hellst här hemma utan att det är nån som kan se en..

Idag känner jag mig inte så pigg är fortfarande konstig i både kropp och knopp sen igår.. Ska in till jobbet sen så mamma får kika blodtryck och lite sånt på mig, ifall det var det som spökade igår. Får hoppas att allt är okej, men man vet ju aldrig.

Jag ska ta med mig mamma på soptippen och slänga lite skräp och så ska jag in på bibblan och låna lite böcker idag, har ingen lust att köpa böcker till skolan för flera hundra..

Ska ta och ta mig en frukt nu och så ska jag ringa mamma och höra om hon är redo! :)

Hörs senare hoppas jag :)

:)




I like you a lot lot, think you're really hot hot


Obehag

Dagen som började bra.. Sen blev det bara jobbigt, vet inte riktigt vad som hände, otäckt var det, himla tur att mamma och Magnus var med, annars hade jag blivit ännu räddare! Mår bättre nu iaf, men har fortfarande en känsla av obehag i bakhuvudet..

Tänker lägga mig i sängen och kika på film nu, känner att jag inte vill vara uppe och stöka när jag är ensam.





Uppenbarelse

Inatt fick jag en uppenbarelse. Att saker och ting kan ändra betydelse så fort. När jag vaknade imorse så vaknade jag med ett leende på läpparna, och det leendet är fortfarande kvar.

Väggdekor



Såhär blev det.
Imorgon ska jag sätta upp lite tavlor och fixa lite
sen slänger jag upp bilder på lägenheten så ni får se hur det ser ut :)



Trevligt

Hade en väldigt trevlig dag/kväll med tjejerna. Vi pratade massa, käkade på tacobaren och sen hyrde vi film och åkte hem hit och gjorde iordning dipp och grönsaker och kikade på filmen. Vi hyrde två filmer, Borta bäst hemma värst och Baksmällan, vi kikade bara på den förstnämnda, sen fick tjejerna abstinens och åkte hem till karlarna ;)

Nu funderar jag på om jag ska ta tag i dekoren på väggen, annars kommer det aldrig att bli gjort.. Ja, jag ska ta med sjutton få det gjort nu!

Hörs senare :)

Simply the best?

HAHHAHAHA jag tror jag dööööör! Satt precis och kikade på ett klipp från tyska Idol och jag kunde inte sluta skratta. Snacka om att inte kunna sjunga alls, de måste ha skramlat ihop de värsta sångarna inför den här låten ju! :P


http://www.youtube.com/watch?v=_KKK5vOT5Rs


Simply the best inte alls så passade titel...

Dag med bästa tjejerna :)

Mår mycket bättre nu, mådde nog dåligt för att jag inte har sovit så bra inatt skulle jag tro. Mardrömmar och sånt är ju ingen höjdare direkt. Nu väntar jag på att Linda ska komma hit, så ska vi umgås, alltid lika roligt! :)

Igår var jag hos Malin och Hjalle på kvällen och kikade på film, filmen SÖG men sällskapet var super! :) Kommer inte riktigt ihåg vad filmen hette, har för mig att den hette typ The diplomat eller nåt sånt. Skitsamma egentligen, men kika inte på den, grymt seg och alldeles för lång film, tre timmar film som suger är aldrig kul!

Viktor kom och hämtade mig vid tolv och så skjutsade han mig till Po, vi kikade lite på tv och pratade och myste. Imorse mådde jag som sagt inte så bra, så gick hem ganska tidigt och la mig en sväng, men det vet ni ju redan ;)

Hörs senare :)

:)

Vaknade av att jag frös som en tok imorse, kunde inte somna om så gick och la mig i soffan med hjärtat en liten stund och kikade på tv. Men kände mig så konstig i kroppen så jag packade ihop mina saker och gick hemåt.

Väl hemma tog jag mig en alvedon och känner mig lite piggare iaf, ska lägga mig en sväng och kika på en film eller nåt så får vi se hur jag mår senare. Skulle hitta på nåt med tjejerna idag så jag får se till att pigga på mig, inte så skoj att vara med dem om man inte känner sig så pigg.


Nu ska jag krypa under täcket och kika på film :)



Rabih ;)

Har precis sett Rabih dansa, visserligen dansar han inte så bra, men jag smälter varje gång han ler, jäkla sötplutt det där! ;)



Nu sitter jag och väntar på att Hjalle ska ringa och säga att han är påväg, ska spendera resten av kvällen hos dem. Ska ha myskväll med chips, dipp och film är det tänkt, och säkert massa skitsnack med om jag känner oss rätt! ;)



Hörs imorgon!



Nya kläder ;)


Tröja/klänning Hollywood
Pumps H&M


Tröja Hollywood
Skor från Nelly


Kofta Hollywood
Tröja/klänning Hollywood
Skor Nelly

Come to mama! ;)

Var nyss in på aftonbladet.se och kikade lite. Och såg då detta, Ronaldo som modell.

JÄVLAR VA HET KARLN ÄR, GE MIG! ;)


Myskväll med två av de bästa

Jag prövade inte ens med dekoren ;) Åkte på stan med Alex och Anders istället. RÅKADE köpa lite nya kläder, blev en kofta, en tunika och en lång tshirt som jag ska ha som klänning, supersnyggit alltihopa! :D Efter shoppingen åkte vi till Kina, ja, restaurangen alltså ;)

Nu är jag hemma igen, eller ja, har varit det ett tag. Väntar på att Malin ska höra av sig om det blev nå filmtittande ikväll, de tyckte jag skulle komma dit och ha myskväll med chips, dipp och film, och det tackar man ju såklart inte nej till! :)Trivs så jäkla bra ihop med de två gobitarna, kan prata om allt och ingen av oss är direkt rädd för att vara ärlig så det kan bli många vilda disskutioner ;)

Ska ta och ta bilder på mina nya kläder och slänga upp strax, så håll utkik :)

Dekor

Uttråkad tills döds! Jag ska ta och sätta upp lite tavlor och lite väggdekor tänkte jag, så jag har nåt att sysselsätta mig med ett tag.

Får se om jag lessnar ur helt på dekoren eller om den vill sammarbeta! ;)

Hörs senare, slänger kanske upp lite bilder på lägenheten så ni får se hur det ser ut, men det beror helt på om jag kommer överens med dekoren eller inte det! ;)

Utvilad!

Idag vaknade jag av mig själv klockan 7 imorse, jag blev riktigt förvånad fakiskt. Längesen jag vaknade så tidigt och kände mig riktigt utvilad. Skönt! :)

Idag vet jag inte vad som händer, funderar på om jag ska gå ner på stan en sväng och kika lite, men det ser ut att vara så himla kallt ute så jag tror nog att jag blir kvar hemma. Men klockan är inte ens tio än så jag hinner säkert ångra mig flera gånger om vad jag ska hitta på för tok idag! :)

Igår kväll hade jag en mistsagt rolig disskution med en kär vän, spännande vad man kan säga till varandra egentligen! ;)


Gängspö?

Det var riktigt gott med kladdkaka kan jag lova, och för att inte tala om kaffet! :D Är fortfarande ganska slut, men ska hålla mig vaken några timmar till, annars lär jag väl vakna i ottan imorgon..

Var kul att träffa familjen en sväng idag, massa skitsnack, som vanligt! ;) Spöade även Viktor och Felix på tv spel några gånger, den ena blev surare än den andra ;)

Aja, nu ska jag ta och leta fram nåt att äta :)

Jävligt nödvändigt!

BLÄ! Jag lyckades faktiskt somna en sväng, strax efter halv nio imorse, och jag vaknade av några jäkla idioter som skottade av taket på min bro... Hur nödvändigt är det att SKOTTA av taket på en jävla bro? Det var inte ens mycket snö där... Ja, som ni förstår så är mitt humör i botten idag, men jag har bara mig själv att skylla dock.

Nu ska jag kika på ett avsnitt av SATC och vänta på att mamma ska hämta mig, sen ska vi åka till Felix och gratta honom på namnsdagen och äta kladdkaka, det behöver jag! :)



...

Yes, fortfarande vaken...

Still going strong..

Nu ger jag upp hela den här jäkla grejen med att sova. Jag är inte ett dugg trött. Klockan är halv fem nu och jag hade tänkt kliva upp i bra tid imorgon för att börja ställa om dygnet, så det är väl lika bra att jag är vaken och lägger mig tidigt imorgon kväll istället :)

Funderar på om jag ska ringa Malin vid halv 8 och fråga om hon bjuder på frukost, hon har ju iaf skjutsat Tim till skolan då så hon är vaken :)

Aja, nu ska jag fortsätta kika på SATC, har ju "BARA" tittat på en halv säsong ikväll/inatt ;)



- Its not easy but its simple

Nattsamtal

Jag har fortfarande inte lyckats somna, och Ja, jag kikar fortfarande på SATC ;) Har precis pratat i telefon i drygt en halv timme, väldigt normalt den här tiden på dygnet.. Ne, inte direkt. Men det var väldigt trevligt iaf! :) Nu måste jag nog faktiskt försöka tänka på refrängen :)

Coolt eller hora, det som är frågan...

Det här är fan sjukligt, jag kikar fortfarande på SATC, och jag kan inte sluta, det är som ett beroende.. De sa precis en sak som jag och mina kära vänner haft flera disskutioner om. Varför är det okej för en kille att ligga med många tjejer, men om en tjej ligger med många killar så blir hon kallad hora, hur sjukt är inte det egentligen? Killar är väl lika mycket hora isf? Och om det anses coolt för en kille att ligga med många tjejer, så borde det var vara lika coolt för tjejer att ligga med många killar? Rätta mig om jag har fel...

I just cant get enough

Kikar på SATC, tänkte bädda ner mig i sängen nu och kika på nåt avsnitt till. Älskar verkligen den serien, men det har nog förstått vid det här laget! ;) I just cant get enough! ;)

Imorgon ska jag försöka komma upp i skaplig tid och gå ut och gå en sväng om det inte är alldeles för kallt vill säga. Ska iaf gå till mamma och låna hennes bil och åka till Malin med deras pulkor och så ska jag på soptippen en sväng med. Sen när mamma har slutat så ska vi till Felix på namnsdagsfika :)

Hörs imorgon, god natt på er :)

SATC

Nu har familjen gått hemåt. Mamma skulle hem och slöa och pappa skulle hem och hjälpa po med bilen, som fortfarande inte startar, de trodde att det var batterit som var urladdat så de skulle sätta det på laddning över natten. Så får hoppas att det funkar nu då :)

Själv har jag precis slagit mig ner i soffan och tänkte kika lite på SATC. Men först ska jag skriva ut studiehandledningarna till kurserna jag ska läsa. Lättare att ha allt på papper än att sitta vid datorn och skriva alla uppgifter tycker jag :)

Nu ska jag prata lite i telefon med Malin, som vanligt ;) och sen blir det som sagt några avsnitt av SATC!


Mätt och belåten

Nu är jag mätt och belåten som få måste jag erkänna! Det blev oxfilé med klyftpotatis, vitlökssmör och sallad. Nu sitter mamma, pappa och jag och snackar massa skit, som vanligt! ;)

Får se vad som händer ikväll, om jag ska iväg och mysa eller om jag får lite sällskap här hemma. Den som lever får se! ;)



Kul att ses! ;)

Hmm, nu började varmvattnet fungera igen så det är väl lika bra att ta tag i disken innan familjen ramlar in.

Har jag förresten sagt att jag börjat plugga igen? Bara för att ha nåt att göra, jag vägrar anmäla mig till arbetsförmedlingen och gå på massa kurser och bli tvingad att söka jobb på mcdonalds eller teleperformance! Så nu är det bara att sätta sig i skolbänken igen, jag ska läsa några olika kurser; religion b, historia b, lindrande vård, geriatrik, eportfolio och psykologi b. Så det var ju kul att lära känna er allihopa så ses och hörs vi väl till sommaren igen ;)

Just ja.. Diska var det...

Inget varmvatten..

Kuuuuuul när varmvattnet inte fungerar.. Inte så kul att diska i kallvatten direkt. Så jag skiter i att diska istället tänkte jag! ;)

Om typ en timme så kommer mamma och Viktor hit, pappa kommer när han slutat jobba vid fyra. Vi ska käka lite mat och så :) Oxfile på en onsdag tackar man ju inte nej till i första tagen om man säger så! ;)

De ska även hjälpa mig att klä om kökssoffan så den blir lite snyggare. Ne, nu ska jag få tummen ur och kika om jag har fått nån post och slänga soppåsen!

Hörs senare :)


Pärlor



Mina pärlor!
Skönt att det är som förr igen! ♥

Sammanfattning av 2009 i ord och bild!

Januari

Året började lugnt. Blev en dag/dygn i stugan och årets första grillning. Helt underbar kväll med bästa människorna!

 

Februari

Det blev lite shopping i Birsta med Mathias, Helena och Kim. Senare på kvällen blev det fest hos oss, med massa godingar och en del tokigheter och lite limbodans ;)

 

Mars

Köpte ny soffan, superfin! Bokade biljetter till Sonisphere, något jag inte ångrar för en sekund!

Jag hade praktik i Bollnäs, så i fyra veckor bodde jag i princip hos farmor och farfar, mysigt! :)

 

April

Grillning hos Erik med massa tok, tappade köttbitar och gurkmos, skoj var det iaf! ;)

Maj

Hade en väldigt trevlig dag med Helena och Kim, med ost vin frukt och massa skratt!

Min älskade kusin Jesper fick diabetes, väldigt jobbigt att se den lillaskruttungen så sjuk när vi hälsade på honom på sjukhuset.

Tobbe hade 20-årsfest och det var väldigt roligt! :)

 

 

Juni

Midsommar mys i stugan, love it!

Vi flyttade till en 3a på norrtullsgatan, dock bodde vi bara där i nån månad..

 

Juli

Öland och Hultsfred med Helena, Erik och Mathias. Superhärlig vecka, med sol, bad värme och massa skratt. Och långa nätter på en studsmatta, haha va roligt vi hade det!

 

 

Augusti

Jobbig månad. Jag började fundera väldigt mycket på vad jag egentligen ville här i livet. Kom väl inte fram till nåt vettigt beslut just då.

 

September

Hade en supermysig dag/kväll/natt i stugan med några av de bästa vännerna! Efter den kvällen förändrades dock mycket..En del dörrar stängdes och nya öppnades. Väldigt jobbig månad, men allt löste sig till slut iaf.

Det var kräftskiva hos Kina och Johan, supermysigt att träffa alla som man har vuxit upp med, synd bara att man träffar dem för sällan!

Jag flyttade hem till mamma en sväng, typ två månader… Jag och Malin började bli beroende, av VARANDRA, så himla glad att jag har dig stumpan, dig håller jag hårt i och släpper dig inte i första taget, bara så du vet! ;)



Oktober

Mormor blev sämre, tuppade av flera gånger och ingen läkare lyckades hitta något fel på henne.

Jag åkte ner till Malmö och Mina och skaffade mig min första och andra tatuering. Gjorde ont som bara den, men den som vill vara fin får lida pin ;)



November

Halloweenfest, superskoj! Träffade nya underbara människor J

Blev även en till tokfest hos mamma innan jag skulle flytta till min efterlängtade lägenhet, ja bilder säger mer än tusen ord ;)

Malin och Hjalle gifte sig och jag fick den stora äran att filma deras bröllop. Tack igen för att jag fick vara med! :)

 

 

December

Jul och nyår.

Juldagen var det fest hos mig, och som vanligt spårade det ur. Tråkigt att det ska behöva bli så och ännu tråkigare när man tappar kontakten med sin bästa vän..

På annandagen så bestämde vi att det skulle bli VI, mysigt!  :)

Nyår spenderades med att jobba och sen var det fest hos Linn och Tony. Mycket trevlig kväll med många nya människor, skoj!

Tolvslaget firade vi på torget med massa folk. Jag kikade på fyrverkerierna och fick en nyårskyss av den bästa. Bättre början på året kunde det inte bli! :)


Ord

De ord jag använt mest i bloggen.

De ord som betyder mest i mitt liv just nu.

Ju större text, ju mer använt


Speechless

Speechless

I can't belive what you said to me
Last night when we were alone
You threw your hands up
Baby you gave up, you gave up

I can't believe how you looked at me
With your James Dean glossy eyes
In your tight jeans with your long hair
And your cigarette stained lies

Could we fix you if you broke?
And is your punch line just a joke?

I'll never talk again
Oh boy you've left me speechless
You've left me speechless, so speechless

I can't believe how you slurred at me
With your half wired broken jaw
You popped my heart seams
On my bubble dreams, bubble dreams

I can't believe how you looked at me
With your Johnnie Walker eyes
He's gonna get you and after he's through
There's gonna be no love left to rye

And I know that it's complicated
But I'm a loser in love
So baby raise a glass to mend
All the broken hearts
Of all my wrecked up friends

I'll never talk again
Oh boy you've left me speechless
You've left me speechless so speechless

I'll never love again,
Oh friend you've left me speechless
You've left me speechless, so speechless

Hooow?
Haaaa-oooo-wow?
H-ooow?
Wow

Haaaa-oooo-wow?
H-ooow?
Wow

And after all the drinks and bars that we've been to
Would you give it all up?
Could I give it all up for you?

And after all the boys and girls that we've been through
Would you give it all up?
Could you give it all up?

If I promise to you boy
That I'll never talk again
And I'll never love again
I'll never write a song
Won't even sing along

I'll never love again
So speechless
You left me speechless, so speechless
Why you so speechless, so speechless?

Will you ever talk again?
Oh boy, why you so speechless?
You've left me speechless

Some men may follow me
But you choose "death and company"
Why you so speechless? Oh oh oh




Gaga är min gud!

Horunge!

Jag kanske ska ta mig ett snack med horungen, eller hur Malin?

Nu ska jag sova, imorgon väntar jobb 7-15, sen blir det till att umgås med Malin! :)

RSS 2.0