.

Jag är så fruktansvärt less på det här nu. Jag hatar att vara sjuk och lunginflammation är fan inte att leka med kan jag tala om! FY FAAAN!! De man vill ska bry sig mest verkar bry sig minst, också jäkligt roligt. Så ja, livet suger för tillfället måste jag säga...

Aja, ska fortsätta fixa musiken nu, på onsdag åker vi till Norge och vi är piggare och då måste man ju ha lite musik att lyssna på, tar ju bra många timmar att åka så..



Väntar på döden...

Det var tänkt att jag skulle ha åkt ner till Linköping med Isabelle idag och varit hos henne några dagar. Men i måndags så såg jag på nyheterna att det skulle bli snökaos längre fram i veckan så jag blev lite osäker på om jag ville åka då.. Dit skulle det ju garanterat gå bra eftersom vi var två i bilen, men jag hade ingen lust att köra hela vägen hem helt ensam.

Isabelle var tvärsäker på att det inte skulle bli någon snö, men det var tur att jag lysnade till min inre röst, för redan igår var det snökaos i halva Sverige. Så resan blev tyvärr inställd :( Men jag får ta och spara ihop lite pengar och åka för att hälsa på henne längre fram istället när jag har råd med en tågbiljett :)

Jag har åkt på världens jävla förkylning med, hostar så jag spyr, det är faaan inte roligt ska ni veta! Så jag har bara legat i sängen/soffan i flera dagar och väntat på att döden ska komma och ta mig i princip ;) Nejdå, inte riktigt men jag känner mig inte ett dugg pigg måste jag säga. Hatar att vara sjuk ju! :(

Men måste vara frisk tills nästa vecka då det bär av mot Norge med Malin, men som sagt, måste ju se till att bli frisk först annars blir även den resan inställd..

Nu ska jag mysa lite med gubben innan han ska iväg på lekdejt.


RSS 2.0