Operation

Dagen har varit rolig, men väldigt lugn. Den började dock alldeles för tidigt då klockan ringde fem imorse.. Det var bara att masa sig ur sängen och göra sig klar för att åka och lämna alla barn och även lilla Meja. (Jag sov hos Malin, så det var hennes barn vi lämnade! ;) Sen åkte vi vidare mot Bollnäs för att ha praktik.

Väl där så gick vi till avdelningen och tog oss lite kaffe och sen var det bara att sätta igång med arbetet. Strax före klockan åtta så gick jag och Malin till operation för att vara där resten av dagen. Vi var bara med på en operation, var så himla lugnt där idag så vi ska dit imorgon igen. Kvart över nio gick vi och bytte om och sen åkte vi till famor och farfar för att hjälpa dem med datorn. Självklart hade vi turen att få lite fika med ;)

Därefter var det dags för lite shopping, vi åkte mot Dollar och Karlsson och köpte lite småsaker hem. Sen åkte vi till Glössbo Möbler och kikade lite där med, det finns så himla mycket fina saker där så man blir helt lyrisk av att titta runt. Självklart blev det lite handlat där med ;)

Sen åkte vi hemåt, pluggade lite och sen sov vi som stockar båda två! Efter den välbehövda sömnen var det dags att åka och hämta alla barnen + lillhunden och sen åkte vi hem igen för att laga mat.

Kvällen kommer bli väldigt lugn. Vi ska ta och plugga lite till och sen blir det nog sängen ganska tidigt känns det som.

Imorgon ska vi som sagt vara på operation igen och då börjar vi klockan 8 så vi får sova lite längre iaf. Ellie har lucia på dagis imorgon med som jag nog ska följa med på, måste ju se det lilla charmtrollet i sin luciaskrud ;)

Imorgon kommer Hjalle hem med, så då får jag väl ta och åka hem och sova hemma igen, men blir det för långsamt så får jag väl komma och krypa ner mellan dem helt enkelt! ;)

Nu blir det soffan en stund och lite plugg, sen är det kväller!

God natt på er! :)

Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0